Politerno > Україна і світ > Пором з депортованими з України громадянами Грузії прибув в Поті – “Рух Нових сил” (Відео)

Пором з депортованими з України громадянами Грузії прибув в Поті – “Рух Нових сил” (Відео)

  • 19 Листопада, 2017
  • 1522 Переглядів
  • 0

Дарині Чиж Шавшішвілі розповів про побиття і зав’язані очі

За інформацією прес-секретаря лідера “Руху Нових сил” Михайла Саакашвілі Дарини Чиж, на борту порома, який прибув до Грузії, знаходяться депортовані з України громадяни Грузії, в тому числі оператор Тамаз Шавшішвілі. Він каже, що їх били і зв’язували.

Пором, на якому ймовірно знаходилися виселені з України громадяни Грузії, прибув в місце призначення.

Про це у Facebook повідомив адвокат партії “Рух Нових сил” Павло Богомазов.

“Пором, на якому можуть бути викрадені спецслужбами громадяни Грузії прибув до грузинського міста Поті. Чи є на ньому незаконно затримані хлопці ще невідомо. Скоро закінчаться митні процедури і будемо знати точно”, – написав він.

Прес-секретаря лідера “Руху Нових сил” Михайла Саакашвілі Дарина Чиж написала в Facebook: “Томас (так вона називає одного з депортованих, оператора телекомпанії Тамаза Шавшішвілі) і хлопці прибули до Грузії”.

Вона також розмістила запис телефонної розмови з людиною, якою може бути Шавшішвілі.

“Нас випускають вже, все (з порома – ред.) … Розбитий ніс. Пістолетом вдарили ось так, коли зайшли”, – сказав він. За словами співрозмовника Чиж, їх били і зав’язували очі, а також “машину міняли”. Після цих слів зв’язок обірвався.

Як повідомлялось, 17 листопада екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі заявив, що спецназ викрав з дому журналіста провідної грузинської телекомпанії Руставі-2 Тамаза Шашвіашвілі і двох його друзів. У свою чергу, нардеп Юрій Дерев’янко повідомив, що невідомі також схопили і повезли у невідомому напрямку грузинського добровольця АТО Вано Надірадзе. Згодом стали відомі усі подробиці інцеденту.

18 листопада СБУ повідомила про видворення з України восьми громадян Грузії (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE