Politerno > Україна і світ > Луценко заявив, що Україна втратила контакт зі Швейцарією у справі щодо “золота сім’ї Януковича”

Луценко заявив, що Україна втратила контакт зі Швейцарією у справі щодо “золота сім’ї Януковича”

  • 20 Листопада, 2017
  • 1740 Переглядів
  • 0

Генеральна прокуратура України і швейцарські правоохоронці втратили контакт щодо 460 кг золота, яке належить одному з членів оточення колишнього президента України Віктора Януковича.

Про це заявив журналістам під час брифінгу генеральний прокурор України Юрій Луценко.

“Швейцарія підтвердила нам, що це золото дійсно виявлено. Після цього ми поки не можемо відновити контакт зі швейцарськими колегами”, – заявив він.

У той же час він зазначив, що планує відправити до Швейцарії одного зі своїх заступників для з’ясування ситуації. Також Луценко відмовився сказати, кому саме належить арештоване золото.

Як повідомлялось, у вересні генпрокурор Луценко повідомив ЗМІ, що у Швейцарії знайдено банківську комірку з великою кількістю золота, яка належить людині з найближчого оточення екс-президента України Віктора Януковича.

Тоді ж, заступник генпрокурора Євген Єнін повідмив про арешт понад 500 кг вкраденої і вивезеної з України оточенням Віктора Януковича великої партії золота.

Читайте також: Час міфів: На зміну золоту Полуботка приходить золото Януковича

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE