Politerno > Україна і світ > Тука вважає, що Росія не причетна до вбивства Окуевої

Тука вважає, що Росія не причетна до вбивства Окуевої

  • 20 Листопада, 2017
  • 1484 Переглядів
  • 0

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука вважає, що до вбивства українського ветерана АТО Аміни Окуевой і вибуху біля телеканалу “Еспресо”, в результаті якого був поранений нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, Росія не причетна.

Про це Тука розповів в інтерв’ю “Апостроф“.

“У мене була зустріч з одним чоловіком, який підтвердив, що до останніх подій наш “старший брат” ніякого відношення не має. Я маю на увазі незрозумілий вибух біля телеканалу “Епресо” і трагічне вбивство Аміни Окуевої”, – зазначив Тука.

Він вважає, що в останньому випадку замах був не на Окуеву, а на її чоловіка, командира добровольчого батальйону імені Джохара Дудаєва Адама Осмаєва. Тука нагадав, що на Осмаєва вже невдало здійснювали замах.

“У мене таке враження, що на цей раз замах також було направлено на Адама Осмаєва, а не на Аміну. ​​Але загинула саме вона, а не об’єкт замаху … В такому випадку це просто бракороби-дилетанти робили. Про який професійний рівень може тут взагалі йти мова? ” – підкреслив чиновник.

30 жовтня в Глевасі Київської області невідомі з автоматичної зброї відкрили вогонь по автомобілю, в якому знаходилися Окуева і її чоловік. Жінка померла від пострілу в голову. Осмаєв отримав поранення.

Парламентарій від “Народного фронту”, член колегії Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що нападників було двоє. За його словами, головними версіями вбивства є дії російських спецслужб з метою дестабілізації обстановки в Україні, а також помста Осмаєву з боку оточення лідера Чечні Рамзана Кадирова. Глава республіки звинуватив у вбивстві українські спецслужби.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE