Politerno > Україна і світ > Під Києвом вбита Аміна Окуєва, її чоловік Адам Осмаєв – поранений

Під Києвом вбита Аміна Окуєва, її чоловік Адам Осмаєв – поранений

  • 30 Жовтня, 2017
  • 1815 Переглядів
  • 0

На залізничному переїзді біля селища Глеваха вбита прес-секретар батальйону ім. Джохара Дудаєва Аміна Окуева. Її чоловік Адам Осмаєв отримав поранення, але залишився живий.

Про це повідомив радник глави МВС України Антон Геращенко у Facebook.

“Тільки що зупинилося серце патріота України Аміни Окуевой. Її автомобіль був обстріляний з кущів на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської Області. В результаті отриманих поранень Аміна загинула” – повідомив Геращенко.

“Адам Осмаєв отримав поранення, але буде жити. Я тільки що говорив з ним по телефону. На місці працюють слідчо-оперативні групи поліції”, – додав Геращенко.

Як повідомлялося, наприкінці травня у Києві стався замах на учасників АТО, що служили в рядах батальйону поліції “Київ-2”, Осмаєва і Окуеву.

Пізніше стало відомо, що ЗМІ встановили, що людина, яка намагалася застрелити Адама Осмаєва, є кілером із прізвиськом “Дінго”, який вбив охоронця президента Чечні Рамзана Кадирова.

Заступник начальника СБУ в Києві та Київській області Павло Данюк, заявив, що у СБУ немає доказів причетності російських спецслужб до замаху на Адама Осмаєва і Аміну Окуеву.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE