Politerno > Україна і світ > Манафорт узятий під домашній арешт – він не визнає свою провину

Манафорт узятий під домашній арешт – він не визнає свою провину

  • 30 Жовтня, 2017
  • 1626 Переглядів
  • 0

Колишній керівник передвиборчого штабу Дональда Трампа Пол Манафорт і його колишній діловий партнер Рік Гейтс заявили представникам американського правосуддя про невинність за пред’явленими сьогодні звинуваченнями.

Про це повідомляє Bloomberg.

Ці заяви передані американському суду через юридичних представників обвинувачених, уточнює телеканал. Самі Пол Манафорт і Рік Гейтс лише оголосили свої імена.

При цьому обвинувачення вимагає взяти по варту Манафорта і Гейтса з альтернативою застави $ 10 млн Манафорту і $ 5 млн – Гейтсу.

У підсумку, як повідомляє “Блумберг”, суд постановив взяти Манафорта і його партнера під домашній арешт.

Як відомо, з’явився повний текст пред’явлених Манафорту звинувачень.

Сьогодні в відношенні Манафорта і Гейтса були висунуті звинувачення в рамках розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера про можливе втручання Росії у вибори США в 2016 році.

Звинувачення безпосередньо не зачіпає ймовірні зв’язки екс-соратників Трампа з Росією, однак Гейтс і Манафорт звинувачуються у відмиванні грошей і змові проти інтересів США при співпраці з колишнім президентом України Віктором Януковичем і його “Партією регіонів”.

Як повідомлялось, сьогодні колишній політтехнолог Партії регіонів Пол Манафорт прийшов здаватися до Федерального бюро розслідувань США.

Манафорт і Гейтс стали першими обвинуваченими в рамках розслідування Мюллера.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE