Politerno > Україна і світ > У  Youtubе виклали ВІДЕО Плотницького в аеропорту

У  Youtubе виклали ВІДЕО Плотницького в аеропорту

  • 23 Листопада, 2017
  • 1465 Переглядів
  • 0

У мережі оприлюднено відео, на якому видно, як ватажок бойовиків ОРЛО Ігор Плотницький прибув в аеропорт Москви.

Відео поширив Костянтин Долгов в Youtube.

Він заявив, що ватажок ОРЛО прибув до Москви. На відео видно, як Плотницький проходить повз камеру із маленькою сумкою та чорним чохлом.

Як передає “Громадське“, російський письменник Захар Прілєпін, який відкрито підтримує ОРДО, повідомив в інтерв’ю “КП”, що летів з Плотницьким одним рейсом Ростов-на-Дону – Москва. Прілєпін додав, що у Плотницького було з собою “все для нового життя”, а саме “маленька сумка” і “піджак в чохлі”.

Як відомо, напередодні відсторонений від посади “міністр внутрішніх справ ЛНР” Ігор Корнет відмовився коритися покинути свій пост і опублікував відеозвернення, в якому заявив, що деякі високопоставлені діячі “ЛНР”, включаючи Тейцман і Шуркаєву – це агентура українських спецслужб.

Як повідомлялось, конфлікт між лідером так званої ЛНР Плотницьким і главою МВС “республіки” Корнетом, за даними місцевих сайтів, тривав давно, однак у гарячу фазу вийшов протягом останніх кількох тижнів.

Плотницький звинуватив Корнета у “віджимі” будинку, який належав сім’ї колишнього власника футбольного клубу “Заря” (Луганськ). Проти “міністра” порушили справу і змусили виселитися з будинку, у якому він мешкав впродовж попередніх трьох років.

Сам “голова МВС” не промовчав і у відповідь звинуватив Плотницького у вбивстві колишнього “прем’єра ЛНР” Геннадія Циплакова, якого у вересні 2016 року звинуватили в спробі “державного перевороту”, а згодом знайшли повішеним у камері.

Подробиці конфлікту між Корнетом та Плотницьким в статті Центр “Центр Луганська захоплений, Плотницкий обіцяє “нейтралізацію”. Що насправді відбувається в “ЛНР” (Відео)“.

22 листопада співробітники “МВС ЛНР” спільно зі “спецназом ДНР” Витязь взяли штурмом будівлю “прокуратури ЛНР” у Луганську.

Слідчий так званої “генеральної прокуратури ЛНР” Олексій Олійник зізнання у “міністерстві державної безпеки ЛНР”, що колишній так званий прем’єр-міністр терористичної організації “ЛНР” Геннадій Ципкалов, якого звинуватили в спробі здійснення “державного перевороту”, помер від катувань.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE