Politerno > Тернопільщина > Надал розділив з нардепом Барною всеукраїнську першість за кількістю обіцяного

Надал розділив з нардепом Барною всеукраїнську першість за кількістю обіцяного

  • 4 Грудня, 2017
  • 1413 Переглядів
  • 0

У листопаді наші чиновники і політики, як завжди, не скупилися на обіцянки.

Слово і Діло” з’ясувало, хто ж найбільше наобіцяв українцям в листопаді.

Як з’ясувалось, серед нардепів найбільш щедрим на слова виявився нардеп від БПП з Тернопільщини Олег Барна, який додав до свого активу ще 8 обіцянок. Відзначимо, що всі вони знаходяться в процесі виконання.

Зокрема, народний обранець запевнив, що зробить все необхідне, щоб запустити роботу Борщівського спиртозаводу. Також нардеп допоможе з ремонтом Нагірянського дошкільного закладу, Борщівської ДЮСШ, Заліщицького будинку школяра. Барна пообіцяв профінансувати заміну покрівлі в школі села Поділля, відремонтувати дахи амбулаторії в селі Джурині в будинку культури села Росохач.

А ось мер Тернополя Сергій Надал розділив першість за кількістю сказаного в листопаді з нардепом Барною, давши відповідно також 8 обіцянок.

Найлегшу з них він виконав відразу і приїхав до Києва на зйомку передачі “Ревізор”. Решта – знаходяться в процесі, і ми сподіваємося, що жителі міста ще в нинішньому році дочекаються цілодобового водопостачання, а лікарі отримають обіцяну зарплату.

Хоча, з огляду на нескінченні скандали в Тернополі з незаконними забудовами, котельнями на торфі, харчуванням дітей без тернопільської реєстрації в дитскадках, міському голові Тернополя є над чим працювати і без обіцяного.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE