Politerno > Україна і світ > Полторак заступився у суді за підозрюваного в розтраті мільйонів заступника (Документ)

Полторак заступився у суді за підозрюваного в розтраті мільйонів заступника (Документ)

  • 5 Грудня, 2017
  • 1422 Переглядів
  • 0

Адвокат заступника міністра оборони Ігоря Павловського, підозрюваного в розтраті мільйонів з держбюджету, приніс до суду листа від голови міністерства Степана Полторака про те, які негативні наслідки нестиме відсторонення чиновника на час розслідування.

Про це повідомляє у Facebook прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

У листі, копію якого опублікувала САП, міністр перераховує обов’язки Павловського і каже, що відсторонення його від займаної посади “може негативно вплинути на координацію діяльності структурних підрозділів міністерства”.

“Коментарі щодо незамінності та “відсутності” впливу заступника міністра Павловського І.В. на співробітників Міністерства оборони, на думку прокурорів САП, зайві”, – зазначили на це в прокуратурі.

Як відомо, 11 жовтня детективи НАБУ і САП затримали Павловського і директора Департаменту держзакупівель і постачання матеріальних ресурсів Міноборони Володимира Гулевича за підозрою в розтраті понад 149 млн грн держбюджету при закупівлі палива для Міноборони.

2 жовтня Солом’янський райсуд Києва обрав Павловському запобіжний захід у вигляді домашнього арешту без права покидати домівку на 2 місяці.

Його захист подав апеляційну скаргу на це рішення.

9 листопада апеляційний суд відпустив з-під домашнього арешту заступника голови Міністерства оборони Ігоря Павловського, підозрюваного в розтраті мільйонів з держбюджету.

У злочинній схемі фігурує компанія “Трейд Коммодіті”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE