Politerno > Україна і світ > Позачергові вибори – це не мета, це інструмент для зміни антиукраїнської ганебної політики, – Власенко (Відео)

Позачергові вибори – це не мета, це інструмент для зміни антиукраїнської ганебної політики, – Власенко (Відео)

  • 14 Грудня, 2017
  • 1554 Переглядів
  • 0

Зміна закону про вибори нереалістична в нинішніх умовах, тому що президент України цього не хоче.

Таку думку висловив народний депутат Верховної Ради України Сергій Власенко в ефірі програми “Український формат” на телеканалі NewsOne.

“При старому законі про вибори і старому ЦВК (Центральна виборча комісія, – ред.) в парламент потраплять РНС Саакашвілі, “Самопоміч”, УКРОП, “Свобода”, “Батьківщина”, Громадянська платформа Гриценко. Ось вам нова більшість при старому законі і старому ЦВК. І не треба розповідати, що завтра після прийняття нового закону буде щастя на всій Землі, ми завеземо нові обличчя з Марса і вони нам все вирішать для країни”, – підкреслив нардеп.

Позачергові вибори – це інструмент для зміни антиукраїнської ганебної політики, яку вже 3,5 роки проводить чинна влада.

“Влада розцінює нашу країну як велику корпорацію “Рошен”, яку вона купила незаконно на приватизаційному аукціоні. Ця влада керує людьми, наче безсловесним натовпом”, – зазначив він.

За словами депутата від “Батьківщини”, Україна не витримає ще 2 роки правління такої влади.

“За того рівня непрофесійності правоохоронних органів, за того рівня корупції, що є зараз, ми ризикуємо втратити Україну”, – сказав політик.

Сергій Власенко також пояснив, що наразі в нашій державі повністю розмиті державні інституції.

“Парламент не виконує тих функції, які на нього покладено. Він керується ззовні. Така сама ситуація з урядом. Окрім того, у той час, коли в нас не вирішено питання національної оборони, національної безпеки, відповідальний за це президент Порошенко їздить по країні і відкриває садочки. Ця влада не здатна нормально керувати країною. І це очевидно для всіх”, – зазначив парламентарій.

Він переконаний, що без демократичної процедури перевиборів ситуація в країні не зміниться.

Нардеп вважає, що українці мають вийти та висловити свою позицію щодо дій влади в мирний конституційний спосіб.

“Позачергові вибори – це не мета, це інструмент для зміни антиукраїнської ганебної політики. Але я переконаний, що Порошенко триматиметься за владу до останнього. А ця влада продовжуватиме розказувати вам через свої заангажовані телеканали, як ви добре живете. Згадайте, як президент розповідав про 144 реформи, а Гройсман – про зростання економіки. І згадайте тепер, які чудові пенсії ви отримуєте”, – наголосив Сергій Власенко.

Читайте також: Власенко: Чи був допитаний міністр економіки часів Януковича Петро Порошенко?

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE