Politerno > Україна і світ > Журналісти з’ясували, що Кім Чен Ин рятується уколами з вмістом золота

Журналісти з’ясували, що Кім Чен Ин рятується уколами з вмістом золота

  • 15 Грудня, 2017
  • 1501 Переглядів
  • 0

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин і його найближче оточення вколюють собі препарати з вмістом золота. Вони вірять, що це допомагає лікувати рак, не допускає недоумства і ожиріння.

Про це пише The Sun з посиланням на місцеві ЗМІ.

Препарат “Колоїдний розчин полісахариду з нано-золотом”, розроблений північнокорейським підприємством, доступний тільки для еліт в керівництві, проте Пхеньян має намір і експортувати його.

Розробники кажуть, що препарат ефективний при лікуванні та профілактиці гепатиту, цирозу печінки, діабету, безсоння, ракових захворювань, ревматичного артриту, гіперпізії, старіння, старечої деменції, наркоманії, алкоголю та хімічних речовин, а також ускладнень.

Місцеві видання вказують, що дорогі “ліки” забезпечуються інструкцією китайською, англійською та російською мовами.

Як повідомялось, влада Північної Кореї звинуватила ЦРУ та Південну Корею у спробі вбивства північнокорейського лідера Кім Чен Ина та оголошує про початок антитерористичної атаки проти розвідувальних служб США та Південної Кореї.

Пізніше, під час форуму Фонду захисту демократій директор ЦРУ Майк Помпео відкинув ідею змови з метою вбити північнокорейського лідера Кім Чен Ина, але визнав, що хоче створити “набагато більш зле агентство”.

Читайте також: Ядерна загроза КНДР: приватна розвідка дала прогноз по військовій операції США

або Для чого США розгойдує скандал з “Південмашем” і КНДР

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE