Politerno > Тернопільщина > На Гусятинщині депутати “провалили” звіт голови РДА Батога

На Гусятинщині депутати “провалили” звіт голови РДА Батога

  • 29 Січня, 2018
  • 1895 Переглядів
  • 0

Звіт голови Гусятинської РДА Батога В. С. “Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку району за 2017 рік” був настільки “професійно” підготовлений (навіть “кіно” присутнім крутили), що депутати Гусятинської районної ради вирішили за нього не проголосувати.

Після вмовлянь, голова районної ради “свободівець” Василь Бойчук (а “Свобода” там з перших днів в коаліції з “БПП”), назбирав аж 17 голосів “коаліції” – “ЗА”, при тому, що склад ради – 36 депутатів.

Взагалі, проблеми у голови Гусятинської РДА виникли вже давно, адже він абсолютно не чує ні людей, ні депутатів. Зокрема, коли йому задали питання, скільки в районі виготовляється ковбасних виробів, мінеральної води… відповіді так ніхто і не почув. Можливо в ОДА, або ж в адміністрації президента зросли потреби у даній продукції? Очевидним є факт – такого собі не дозволяв ні один його попередник.

Це мабуть гідна оцінка роботи голови РДА Батога, який більше “працює” в інтернеті та місцевому районному часописі, ніж піклується про проблеми району.

Нагадаємо, що Гусятинський район весь минулий рік славився тим, що працівники бюджетних установ вчасно не отримували заробітну плату, перекривали дорогу під час приїзду в область прем’єр-міністра, а допомога на оздоровлення для декого стала далекою і нездійсненною мрією.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE