Politerno > Україна і світ > Якщо суспільство проти адептів Януковича в ефірі, забираємо і Порошенка – Власенко (Відео)

Якщо суспільство проти адептів Януковича в ефірі, забираємо і Порошенка – Власенко (Відео)

  • 31 Січня, 2018
  • 1314 Переглядів
  • 0

Якщо говорити про відсутність подвійних стандартів і якщо суспільство заявляє, що воно проти появи в ефірах колишніх адептів режиму Януковича, то тоді забираємо з ефіру всіх. І Порошенка забираємо, адже він цементував режим Януковича. Також забираємо Тарасів Чорноволів і всіх інших.

Про це в ефірі програми Vox populi на телеканалі ZIК заявив народний депутат України від “Батьківщина” Сергій Власенко.

Гість програми, відповідаючи на питання глядача про пікетування телеканалу ZIK, яке пов’язане із інтерв’ю через скайп-зв’язок із екс-посадовцем часів Януковича Андрієм Портновим, яке відбулося 22 січня на телеканалі ZIK у програмі «HARD з Влащенко», зауважив, що свого часу і чинний Президент України Петро Порошенко був міністром в уряді Азарова.

“Він був міністром уряду Януковича! Тому я повністю поділяю таку позицію, якщо у суспільства є запит на відсутність появи на телеекранах колишніх очільників режиму Януковича, які своєю корупцією цементували цей режим, тому я теж був здивований, чому нам кожного дня показують Петра Порошенка. Окрім Петра Порошенка є така людина, яку сьогодні називають «незалежним експертом». Це пан Тарас Чорновіл. Це людина, яка у 2004 році була керівником штабу Януковича і яка зрадила усім можливим ідеалам, але чомусь заохочують з боку АП запрошення цієї людини на різні ефіри»,– зазначив Сергій Власенко.

Народний обранець наголосив, що свобода слова – це не тоді, коли когось забороняють в ефірі.

“Я наголошу, що я не є прихильником до прикладу, бен Ладена, але колись іноземні журналісти брали у нього інтерв’ю. У людини, яка була терористом №1 у світі. Тому я не за те, щоби обмежувати чиюсь появу на телеекранах, але я за те, щоби у нас була жорстка журналістика”, – заявив нардеп.

Сергій Власенко продовжив, що не потрібно забороняти появу таких людей, як Портнов в ефірі, а навпаки, треба показувати «нутро» цієї людини.

“Треба показувати всю дурість людини. Тому я, припустимо, готовий до дискусії в ефірі із будь-ким, хто готовий до дискусії зі мною. Але, якщо ми говоримо про відсутність подвійних стандартів і якщо суспільство заявляє, що воно проти появи в ефірах колишніх адептів режиму Януковича, то тоді забираємо з ефіру всіх. І Порошенка забираємо, адже він цементував режим Януковича. Забираємо Тарасів Чорноволів і всіх інших”, – заявив народний обранець.

Сергій Власенко додав, що він вже давно є опонентом Андрія Портнова, тому аж ніяк не захищає його.

“Але, якщо ми говоримо про відсутність подвійної моралі, то давайте говорити про відсутність подвійної моралі. І якщо Портнов не може бути присутнім на українському телебаченні в якості особи, яку інтерв’юють, тоді і Порошенка геть з українського телебачення!”,– акцентував гість програми.

Як повідомлялось, днями, в прямому ефірі телеканалу “NewsOne”, Сергій Власенко повідомив, що ПАРЄ вимагає від України збалансувати новий склад ЦВК, забезпечивши пропорційне представництво всіх політичних сил Верховної Ради.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE