Politerno > Тернопільщина > Підозрюваних у вимаганні хабара екс-поліціанта та двох активістів залишили під вартою (Відео)

Підозрюваних у вимаганні хабара екс-поліціанта та двох активістів залишили під вартою (Відео)

  • 3 Лютого, 2018
  • 1660 Переглядів
  • 0

Суд задовольнив клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою підозрюваним у вимаганні хабара адвокату (колишньому працівнику поліції) та двом громадським активістам, Олексію Станьку і Михайлу Іваненку.

Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Як повідомлялось раніше, їм інкримінують скоєння злочину за ч.2 ст.189 КК України (вимагання із погрозою насильства над потерпілим чи його близькими родичами, пошкодження чи знищення майна потерпілого, або майна, що перебуває у його віданні чи під охороною, вчиненому за попередньою змовою групою осіб).

За рішенням суду, адвокату – колишньому правоохоронцеві, обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі півмільйона гривень. Двом іншим підозрюваним – тримання під вартою.

Як повідомлялось, працівники прокуратури Тернопільської області затримали адвоката – колишнього працівника поліції, який разом з двома громадськими активістами вимагав у тернопільського підприємця 71 тисячу 000 гривень.

За ці гроші вони обіцяли не перешкоджати будівництву в обласному центрі об’єкта малої архітектурної форми. У випадку ненадання коштів підприємцю погрожували знищенням особистого майна.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE