Politerno > Тернопільщина > У “Агропродсервісі” програму “Інспектор. Міста” назвали замовною та тенденційною

У “Агропродсервісі” програму “Інспектор. Міста” назвали замовною та тенденційною

  • 7 Лютого, 2018
  • 3873 Переглядів
  • 0

У вівторок ввечері програма “Інспектор. Міста”, яка транслюється на телеканалі України “1+1”, проінспектувала кілька об’єктів у Тернополі та його околицях. Найбільшого резонансу викликали відвідини знімальною групою Тернопільського м’ясокомбінату, що знаходиться в селі Острів і власником якого є тернопільський аграрій та політик Іван Чайківський.

Завдяки прихованим камерам та заздалегідь влаштованим на підприємство підставним працівникам телеглядачі отримали можливість на власні очі побачити, в яких умовах випускає свою продукцію Тернопільський м’ясокомбінат.

У свою чергу, на самому м’ясокомбінаті програму “Інспектор. Міста” назвали замовною та тенденційною.

Речник компанії “Агропродсервіс” Олег Удич, який у ефірі заявив, що м’ясокомбінат у день зйомок не працював і озвучив декілька фактів, які вказують на цю замовність:

– на приватному підприємстві (приміщеннях, території тощо) законодавство дозволяє забороняти фото- та відеозйомку. Відповідні документи були надані знімальній групі (як нормативні, так і внутрішні) мною особисто;

– ведучий, який є резидентом Канади, повчає громадян України, як то треба ставати європейцями, а сам нехтує елементарним: адже провокація в діях не схвалюється в жодній європейській країні. А в програмі все побудовано на провокації – від зйомок прихованою камерою до провокацій на прохідній, коли їм пояснили, що на підприємство не пустять;

– у жодному з міст ні цього сезону програми, ні минулих сезонів не проводилася «рекламна компанія». В окремих районах області ще з вечора 4 лютого висять недешеві кольорові наліпки, які закликають дивитися програму. Очевидно, що це підігрівання ситуації, яка комусь є вигідною.

– Зрозуміло, що журналісти виконують свою роботу – нічого поганого в тому нема. Але коли правда та закон на стороні підприємства, то треба мати сміливість це визнати, а не займатися провокаціями, бо не буде програми – не буде гонорару,  – заявив Олег Удич.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE