Politerno > Україна і світ > Дейдей вирішив розлучитися з дружиною на тлі позову про повернення боргу і перспектив нової кримінальної справи

Дейдей вирішив розлучитися з дружиною на тлі позову про повернення боргу і перспектив нової кримінальної справи

  • 1 Березня, 2018
  • 1570 Переглядів
  • 0

Депутат Євген Дейдей з “Народного фронту” розлучається зі своєю дружиною Інгою.

26 лютого Дейдей подав відповідний позов про розлучення до Печерського суду, засідання відбудеться 12 березня. При цьому шлюборозлучний процес супроводжується позовом колеги дружини з вимогою до подружжя повернути борг в 3,5 млн гривень.

Про це повідомили джерела “Страни“.

Інга Дейдей – помічниця депутата Дениса Дзензерського. При цьому на неї записано все майно сім’ї Дейдей.

Позов щодо повернення коштів проти Євгена та Інги подав інший помічник Дениса Дзензерського – Ігор Лінчевський, який раніше позичив сім’ї 3,5 мільйона гривень. Це продовження історії з незаконного збагачення “фронтовика”, через який з нього навіть намагалися зняти недоторканність.

Дейдея звинувачують в тому, що він спробував приховати покупку квартири і двох авто за незрозуміло де взяті гроші. Для цього він оформив на дружину Інгу Дейдей “кредит” у Ігоря Лінчевського, помічника свого однопартійця Дениса Дзензерського.

Лінчевський подав до суду на Дейдея і його дружину з вимогою стягнути заборгованість в сумі більше $ 100 тис. Засідання по цьому позову намічено на 20 березня.

Раніше на допиті Лінчевський заявив, що передавав суму понад 100 тис. доларів без будь-яких розписок.

Примітно, що буквально за 2 дні до того, як Дейдей вирішив розлучитися з дружиною, депутат ділився в соціальній мережі Facebook фотографією з дружиною, на якій вони не схожі на людей, що зважилися на розлучення.

Читайте також: САП та НАБУ оприлюднили докази винуватості Дейдея (Відео – Інфографіка)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE