Politerno > Україна і світ > “Законна анексія Криму” і найефективніший Медведчук – скандальні тези Порошенка

“Законна анексія Криму” і найефективніший Медведчук – скандальні тези Порошенка

  • 1 Березня, 2018
  • 1648 Переглядів
  • 0

Експерти, журналісти і користувачі Facebook активно обговорюють тези президента Петра Порошенка під час його несподіваної прес-конференції, яка відбулась у Києві 28 лютого.

Петро Порошенко назвав Віктора Медведчука найефективнішою людиною на мінських перемовинах по Донбасу.

За словами Порошенка, Медведчук має прямий контакт зі своїм кумом Володимиром Путіним, який приймає всі рішення з протилежної сторони на Донбасі.

«Є так звана гуманітарна група, яка займається питанням звільнення заручників. Це не Мінська група, вона є частиною тристоронньої контактної групи. Колишній голова СБУ призначив в цю групу Віктора Медведчука. Я про це знав…» — розповів Порошенко.

Читайте по темі: Наливайченко каже, що Порошенко збрехав щодо призначення Медведчука

Політолог Ростислав Демчук написав у Фейсбуці:

«Нетерпляче чекав на прес-конференцію з Петром Порошенком… А даремно, згаяний час.

Перше, що різонуло слух – чергова обмовка за Фрейдом: “законна анексія Криму”. Порошенко навіть не поправив себе. Решту дві години петляв, крутився, як гад на пательні. На Мальдіви Петро Олексійович літав за свій рахунок, зі своїм паспортом і під своїм прізвищем, громадськість була повідомлена, зв’язок з Порошенком (навіть у повітрі) не зникав ні на мить. Далі йшло пустопорожнє “чесалово” ні про що.»

Активіст Олекса Гонта пише у Фейсбуці:

«Нормальний Президент хвалився б тим, що за його правління країні не знадобилися кредити МВФ, а цей типу харант хизується тим що взяв їх найбільше! Дурдом чесне слово…»

А краще всіх пошуткував про ганебну прес-конференцію без використання матюків (що вже рідко буває коли українці пригадують узурпатора Пецю), пошуткував у Фейсбуці Данило Яковлєв:

«Високий рівень підтримки президента можна побачити по коментарям та смайликам, які ставлять глядачі трансляції:)) Жодного коментаря в підтримку президента НЕМАЄ»

Скрін Данила Яковлєва став іллюстрацією до публікації.

Як повідомлялось, під час вчорашньої прес-конференції Порошенко заявив, що не бачить необхідності у розпуску Верховної Ради.

Також він сказав, що ще не вирішив, чи балотуватиметься на другий президентський термін.

А відповідаючи на питання, як це бути президентом-олігархом у країні, де люди виживають, Порошенко запросив журналістку провести з ним один день і подивитися, як він живе.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE