Politerno > Тернопільщина > Депутати Тернопільської облради зібрали 22 підписи за розгляд звернення щодо оцінки подій 3 березня біля ВР

Депутати Тернопільської облради зібрали 22 підписи за розгляд звернення щодо оцінки подій 3 березня біля ВР

  • 12 Березня, 2018
  • 1528 Переглядів
  • 0

Минулого тижня фракція “Батьківщина” в Тернопільській обласній раді ініціювала нараду керівників фракцій за участю керівництва обласної ради, до розгляду на якій депутати запропонували одне питання, щодо оцінки Тернопільською обласною радою подій 3 березня 2018 року в місті Києві, біля Верховної Ради України.

На пропозицію фракції “Свобода”, “Батьківщина”, “Самопоміч” скликати 12 березня 2018 року сесію Тернопільської обласної ради, голова обласної ради та його партійці з президентської партії відповіли відмовою.

Але вже під кінець дня 6 березня голова обласної ради видав “особисте” розпорядження про скликання восьмої сесії Тернопільської обласної ради з іншим порядком денним, який до сьогодні ще невідомий.

Читайте по темі: Як депутати та активісти вирішували долю позачергової сесії Тернопільської облради

Як повідомив сьогодні на своїй сторінці у Facebook перший заступник голови Тернопільської обласної ради Василь Деревляний, щоб забезпечити розгляд питання про позицію Тернопільської обласної ради з оцінки подій, які мали місце 3 березня біля Верховної Ради України, депутати фракцій “Свобода”, “Батьківщина”, “Самопоміч” та “Громадянська позиція” в кількості більше 1/3 складу ради (22 підписи), подали до обласної ради звернення про невідкладність розгляду даного питання на сесії обласної ради. (Звернення додається).

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE