Politerno > Україна і світ > Луценко розповів, як Савченко планувала “автоматами добивати тих, хто виживе” після теракту – реакція Фейсбуку

Луценко розповів, як Савченко планувала “автоматами добивати тих, хто виживе” після теракту – реакція Фейсбуку

  • 15 Березня, 2018
  • 1741 Переглядів
  • 0

Генеральний прокурор Юрій Луценко вніс до Верховної ради подання на притягнення до відповідальності, затримання і арешт народного депутата Надії Савченко.

Про це він оголосив із трибуни парламенту 15 березня.

За його словами, Савченко особисто планувала теракт у стінах Верховної Ради.

“У слідства є незаперечні докази того, що Надія Савченко особисто планувала, вербувала, давала вказівки, як провести терористичний акт у стінах парламенту, знищивши бойовими гранатами дві ложі, урядову і посадову. Мінометами (планувалось – ред.) обрушити купол Верховної Ради і автоматами добивати тих, хто виживе“, – заявив генпрокурор.

“Тому сьогодні я, як генеральний прокурор внесу до Верховної Ради подання про притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата Савченко”, – додав він.

Активні дописувачі Фейсбуку взялись коментувати дещо дивні заяви генпрокурора, котрий не має доказів причетності голови фракції Опозиційний блок Юрія Бойка до афери з скандальними “вишками Бойка”, зате має “беззаперечну” доказову базу по Рубану і Савченко щодо тероризму і держперевороту.

Особливу увагу користувачі ФБ звернули на подробиці, якими обізнаний Луценко, а саме: ” … знищивши бойовими гранатами дві ложі. Мінометами (планувалось – ред.) обрушити купол Верховної Ради і автоматами добивати тих, хто виживе“.

Пропонуємо увазі читачів лише декілька скріншотів таких коментарів:

Ігор Василів, “Автомайдан”

Олексій Захарченко, “Батьківщина молода”

Ліза Богуцька, блогер

Олексій Кучеренко, екс-міністр ЖКГ другого уряду Юлії Тимошенко

Юрій Касьянов, волонтер, блогер

Катерина Маслова, блогер

Макс Бужанський, блогер 

Семен Семенченко, нардеп “Самопоміч”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE