Politerno > Тернопільщина > Мер Хоросткова намагається “відмазати” свого кума, котрий “засвітився” на вирубці деревини

Мер Хоросткова намагається “відмазати” свого кума, котрий “засвітився” на вирубці деревини

  • 16 Березня, 2018
  • 3199 Переглядів
  • 0

Влада Хоросткова займається незаконною вирубкою дерев в урочищі Дубина, а мер намагається замести власні та свого заступника сліди злочину.

Раніше ми писали про те, що 7 березня на одній з вулиць Хоросткова Тернопільської області близько 15-ої години поліція зупинила два трактори з причепами, заповненими  зрубленими дубами.

Хоч як активісти та депутати тоді не намагались довести склад злочину з прив’язкою до нього заступника міського голови Сергія Колосівського, тому таки вдалось зам’яти скандал, а трактори з деревиною відправити на територію товариства свого брата Андрія.

Згодом, кругляки діаметром 80-100 сантиметрів жителі Хоросткова знайшли у найвіддаленішому куточку його підприємства. Дерева хотіли сховати, адже затягнули аж за недобудовану будівлю.

Жителі Хоростокова одразу на місце події викликали правоохоронців, щоб ті встановили чиї це дерева і де саме вони були зрізані.

Як стало відомо «Політерно» з власних джерел, які, власне, і розповіли нам історію злочину, міський голова Степан Гладун в ці дні намагається зам’яти скандал. Адже засвічений на місці затримання тракторів Сергій Колосівський – його кум. Тож усю провину намагаються «повішати» на директора комунального підприємства, на тракторах якого і перевозились дерева.

Звичайно, усі в районі та його центрі розуміють, що реальними замовниками злочину є мер та його кум.

А тим часом, за нашими даними, між мерією і управлінням поліції курсують валізи з грошима. Адже скандал активісти й опозиційні депутати роздмухали на усю область. Ціна питання росте з кожним днем.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE