Politerno > Україна і світ > Порошенко пишається тим, що створив незалежну систему боротьби з корупцією

Порошенко пишається тим, що створив незалежну систему боротьби з корупцією

  • 19 Березня, 2018
  • 1443 Переглядів
  • 0

Президент України Петро Порошенко повідомив в інтерв’ю, опублікованому 17 березня в німецькому виданні WAZ, що Україна досягла успіхів у боротьбі з корупцією.

Так він відповів на запитання, що він сказав би людям, які під час Євромайдану чотири роки тому очікували знищення корупції.

“Я пишаюся тим, що ми створили незалежну систему боротьби з корупцією. Ми знаємо, що нам ще потрібно багато працювати. Разом із нашими європейськими партнерами нам удасться ще більше скоротити корупцію”, – заявив український президент.

Він зазначив, що найбільш вразливим для корупції був сектор енергетики. Тепер там існує комплексна система управління.

“Існує нульова терпимість до корупції. Запитайте західних інвесторів: вони підтвердять, що ми досягли значного прогресу”, – сказав Порошенко.

Президент підкреслив, що в Україні затримують міністрів, які беруть участь у корупційних схемах, а антикорупційні органи мають підтримку його особисто і міжнародних партнерів.

У лютому він заявляв, що корупція залишається найбільшою проблемою України.

В квітні минулого року результати дослідження проведеного аудиторською компанією Ernst & Young, присвяченого ризикам шахрайства засвідчили, що Україна знаходиться на першому місці за рівнем корупції серед 41 країни з Європи, Близького Сходу, Індії та Африки із розвиненими ринками чи ринками, що розвиваються.

Читайте також: “Хто він, цей президент, і куди веде країну?” – німецька преса про Порошенка

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE