Politerno > Тернопільщина > Проект “Переклад онлайн-курсів”: Понад 50 відеозаписів перекладено з англійської – MAGNETICONE.ORG

Проект “Переклад онлайн-курсів”: Понад 50 відеозаписів перекладено з англійської – MAGNETICONE.ORG

  • 19 Березня, 2018
  • 2226 Переглядів
  • 0

Спішимо повідомити вас та поділитися тим, що вже пройдено левову частку нашого шляху у проекті “Переклад онлайн курсів”.

Станом на 19 березня 2018 року волонтерами-перекладачами здійснено переклад 57-ти відеозаписів курсів The Great Courses Plus та Yale Courses, серед яких 14 перекладів розділу A Law Student’s Toolkit, 10 – Gardening and Plant Science | The Great Courses, 26 – Astronomy | The Great Courses.

Цього тижня своєю активністю та неабиякими результатами відзначилися Тетяна Войтович, Viktoriia Kotyk, Nastia Rutylo, Ivan Abramovych та Соломія Височанська.
Щодня волонтери фонду роблять освіту в Україні доступнішою та легшою.

Завдяки спільним зусиллям, ми прагнемо надати українцям можливість не лише навчатися у кращих вчителів світу абсолютно безкоштовно, але і вдосконалювати свої знання.

Хочете стати частинкою команди волонтерів Благодійного Фонду “MagneticOne.Org” та внести свою лепту у розвиток освіти та просвітництва на теренах України? Тоді пишіть нам на пошту [email protected].

Детальніше про проект за посиланням за посиланням.

Читайте також: MagneticOne.Org закликає підтримати тернопільських музикантів і проголосувати за найкращу пісню про Тернопіль

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE