Politerno > Тернопільщина > Екс-регіонал Бабійчук втягнув дружину в аферу, через яку її тепер судять

Екс-регіонал Бабійчук втягнув дружину в аферу, через яку її тепер судять

  • 20 Березня, 2018
  • 2299 Переглядів
  • 0

Активісти ГО “Вільні люди” учора відвідали судове засідання по справі дружини екс-регіонала Бабійчука Івана – чиновника Тернопільської обласної ради, близького друга Степана Барни.

Як відомо, дружина Бабійчука Івана будучи директором ДНЗ “Скалатський професійний ліцей” віддала в оренду фірмі “Агронива – 2005” понад 50 га землі. Цікаво, що вона є одним із засновників цього підприємства, чим порушила Закон України “Про запобігання корупції”, вчинивши корупційне правопорушення.

В результаті судового засідання можна зробити висновок, що Бабійчук Н.В. є тільки юридичним керівником агрофірми, реальним ж керівником є Бабійчук Іван і це його схема незаконного збагачення.

“Нам відверто жаль пані Надію, яку чоловік втягнув в цю аферу. На судове засідання прибув Бабійчук Іван. Звісно в робочий час. Коли ми запитали його чому він не на роботі, останній нічого так і не зумів відповісти. Думаю відповідь і не потрібна, коли твій друг голова Тернопільської обласної державної адміністрації на роботу можна і не ходити”, – пише Іван Ковалик на своїй сторінці у Facebook.

Активісти закликали Степана Барну не тільки закликати боротися з корупцією, а й очищати власну команду від корупціонерів і чиновників режиму Хоптяна/Януковича.

Нагадаємо, рішення по справі повинно бути сьогодні.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE