Politerno > Тернопільщина > Тернопільська мерія заплатить за власний піар у газетах 600 тисяч гривень

Тернопільська мерія заплатить за власний піар у газетах 600 тисяч гривень

  • 26 Березня, 2018
  • 1577 Переглядів
  • 0

Тернопільська міська рада 19 березня підписала одразу два договори на загальну суму майже 600 тисяч гривень. Ця сума передбачена на піар тернопільської влади у двох підконтрольних міському голові Сергію Надала друкованих виданнях.

На 299 6000 гривень мерією укладено договір з ТОВ «Нова Тернопільська газета» (редактор – Микола Мартинчук) та на 292 650 гривень з ПП «Пресова агенція «Вільне життя» (керівник – Ірина Рогальська).

Додамо, що обидва ці видання і в 2017 році піарили тернопільську владу за наші з вами гроші. Щоправда, тоді ціни були трішки менші: 250 тис. грн. – висвітлення діяльності Тернопільської міської ради («Нова тернопільська газета») і 280 тис. грн. – друк інформаційного бюлетеня «Тернопільська міська рада інформує» (ПП «ПАВЖ»).

Як повідомлялось, голова Тернопільської міської організації партії ДемАльянс Олег Синовець на своїй сторінці у Facebook продемонстрував згубні для екології міста наслідки роботи торфяних котелень, у яких має власний інтерес міський голова Сергій Надал

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE