Politerno > Тернопільщина > Як Степан Барна на “Суспільному” у новому форматі звітував (Відео)

Як Степан Барна на “Суспільному” у новому форматі звітував (Відео)

  • 26 Березня, 2018
  • 1740 Переглядів
  • 0

23 березня на @UA: Суспільне мовлення в партнерстві з Громадський рух “Чесно” | Civic movement “Chesno” відбувся звіт голови ОДА Степана Барни в рамках спільного проекту Суспільного і Громадського руху ЧЕСНО #Звіти_наживо.

Як заявлялось раніше, проект покликаний змінити застарілі формати звітування посадовців на інтерактивні інтерв’ю, з запитаннями від громади та експертів, які часто будуть не зовсім комфортними гостю. Не буде монологів посадовців, закритих звітів, зрежисованих записів, натомість буде діалог з громадою, відповіді на реальні запитання, звіти наживо та максимальне залучення громади. А головне – незалежний мовник UA: Суспільне мовлення.

Звіт був дійсно у новому форматі, цікавий та динамічний. Відмітимо, що багато посадовців в інших містах відмовились від участі. Аня Василенко ставила Степану Барні незручні питання, а не дуже лояльні співрозмовники піднімали досить гострі і чутливі для чиновника теми, говорити про які йому також було не комфортно. Чого лише вартує тема ремонту і облаштування обласних доріг, опонентом у якій для очільника ОДА виступив голова Тернопільського осередку ВО “Автомайдан” Ігор Василів.

Читайте також: Патріотизм від Барни – як очільник області голосував за звернення активістів щодо побиття під Радою

Ось що написав про формат нового проекту сам активіст:

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE