Politerno > Тернопільщина > Танці, а згодом і погрози позаду – поліцейські, які танцювали під Газманова їдуть в АТО (Відео)

Танці, а згодом і погрози позаду – поліцейські, які танцювали під Газманова їдуть в АТО (Відео)

  • 28 Березня, 2018
  • 14437 Переглядів
  • 0

Як ми вже повідомляли, тернопільські силовики незрозуміло якій країні служать і танцюють під відомий російський хіт Олега Газманова в одному з розважальних закладів міста.

Як з’ясувалось, усі, хто танцював під пісню Олега Газманова – тернопільські правоохоронці і учасники АТО. Оперативно відреагував на інцидент керівник полісменів, начальник головного управління нацполіції в області Олександр Богомол. Він погодився, що випадок неприємний, поведінка неетична, пояснив причину непорозуміння і запевнив: працівники поліції зрозуміли свою помилку і вже 31 березня виїжджають для несення служби в зону АТО.

Неприємний слід ситуація з танцюючими поліцейськими залишила ще й через погрози людині, котра надала “Політерно” відео з ресторану. О восьмій ранку очевидцю скандальних подій подзвонили і погрожували у зв’язку із витоком інформації. Та як з’ясувалось згодом у ситуацію вже втрутився Олександр Богомол і вона розрядилась – попереду виконання антитерористичних завдань.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE