Politerno > Тернопільщина > Як Надал елітний житловий район “лодочною станцією” охрестив

Як Надал елітний житловий район “лодочною станцією” охрестив

  • 3 Квітня, 2018
  • 1943 Переглядів
  • 0

Вже довший час жителі Тернополя обурюються тим, що набережну Тернопільського ставу забудовує місцеві багатії.

Як пише на своїй сторінці у Facebook екс-депутат Тернопільської міськради Іван Сороколіт, оскільки законодавство забороняє будувати житло на березі водойм, бо до неї має бути вільний доступ, то елітні котеджі вирішили назвати чи то «елінгами» чи то «лодочною» (навіть не човниковою) станцією.

Щоб на довго вберегти нерви власників елітних будинків на березі тернопільського ставу від хвилювань, в тому числі з боку правоохоронних органів, берегову лінію надано в оренду на 25 років.

А так як основної земельної ділянки для комфортного проживання в «лодочній станції» не достатньо, то у ролі бонусу надано ще 0,09 га землі у сервітут. Також на 25 років.

За це рішення проголосували 27 депутатів міської ради. Зокрема, повним складом фракції ВО «Свобода» (окрім Романа Торожнюка), «БПП-«Солідарність» (окрім Віктора Шумади), троє вигнанців з «Батьківщини», «Громадська позиція» (окрім Андрія Ткаченка), «Народний контроль» та Радикальна партія.

“Глибинність”, “народність”, “законність” та “новаторство” даного рішення вражають. Як і перелік борців-патріотів за справедливість й захист простих українців”, – резюмує Сороколіт.

Посилання на саме рішення – http://rada.te.ua/sesiya/rishennya-sesii/18284.html

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE