Politerno > Тернопільщина > Активісти-захисники “Березолю” закріпили судову перемогу, зупинивши роботи на об’єкті (Відео)

Активісти-захисники “Березолю” закріпили судову перемогу, зупинивши роботи на об’єкті (Відео)

  • 18 Квітня, 2018
  • 2601 Переглядів
  • 0

Як ми вже повідомляли, земельна ділянка біля ПК “Березіль” за адресою Миру, 6 – арештована, а фірмам “Еверест-Тер” та ТОВ “АТТІКА-Т”, як і будь-яким іншим будівельним організаціям, заборонено проводити на ній будівельні роботи.

Проте, незважаючи на рішення колегії суддів апеляційного суду, будівельники сьогодні далі продовжували роботи і монтували підйомний кран.

Мешканці сусідніх будинків одразу ж повідомили про це основній групі активістів, котрі у цей час перебували у суді, де розглядалась справа щодо статусу потерпілих, який людям не наважилась надати слідча у справі про зловживання повноваженнями чиновниками міськради, ПК “Березіль” та фірмою-забудовником.

Тож група захисників “Березолю” з сусідніх домів по Орлика, 1 та 2 у складі 10-12 чоловік прибули на місце.

Як розповідає Юлія Квасниця, вони одразу ж викликали слідчо-оперативну групу, яка прибула через 10 хвилин, а ще через 15 – друга. Згодом прибув начальник по дільничим. Спільно вони пішли на будівельний майданчик і зупинили роботи на ньому. Пані Юлія розповіла, що поліцейські на територію майданчику потрапити не намагались, хоча бачили, що роботи там справді велись. Тож поговоривши зі сторожем, по суті, вирішили, що їхня місія виконана. Втім навіть просто їхня поява налякала робітників і вони почали втікати, як розповідають очевидці, навіть через паркани.

Як це відбувалось у відео видання “Про все”:

У ці дні активісти-захисники ПК “Березіль” продемонострували, що боротись з незаконними забудовами потрібно і можливо, як у юридичні площині, так і силовому протистоянні з “тітушками”-спортсменами.

І не допомогли спритним ділкам і міському голові ані залякування, ані значні фінансові ресурси, ані влада.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE