Politerno > Україна і світ > В Одесі викрили “збройових баронів”, які отримували комплектуючі з Європи і США

В Одесі викрили “збройових баронів”, які отримували комплектуючі з Європи і США

  • 26 Квітня, 2018
  • 1510 Переглядів
  • 0

В Одесі викрили членів організованого злочинного угруповання. Вони спеціалізувалася на контрабанді та продажу вогнепальної зброї.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Правоохоронці встановили, що двоє жителів Одеси організували незаконне переправлення з країн Західної Європи і США комплектуючі до стрілецької зброї. Посилки вони отримували через сервіси міжнародної пошти.

За даними СБУ, в квартирі одного з учасників угруповання зловмисники збирали зразки зброї для продажу. Клієнтів підшукували через спеціалізовані форуми в інтернеті.

“Співробітники СБУ задокументували кілька фактів незаконного збуту вогнепальної зброї представникам кримінальних кіл”, – повідомили в прес-службі відомства.

Під час обшуків за місцем проживання фігурантів справи правоохоронці вилучили велику кількість нарізної вогнепальної зброї та комплектуючих іноземного виробництва, а також патрони різного калібру.

Вилучені зразки вогнепальної зброї передані на експертизу.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 201 Кримінального кодексу (контрабанда).

Як повідомлялось, у ВВС вийшла стаття-розслідування про те, що мер Одеси Геннадій Труханов був залучений до злочинної банди з Одеси і володів значними частками у чотирьох офшорних компаніях у британських податкових гаванях.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE