Politerno > Україна і світ > Розслідування подій 2 травня в Одесі – це вирок правоохоронній системі України, – Власенко

Розслідування подій 2 травня в Одесі – це вирок правоохоронній системі України, – Власенко

  • 3 Травня, 2018
  • 1298 Переглядів
  • 0

Відсутність офіційної відповіді від слідства на 4 роковини трагедії в Одесі – це вирок усій правоохоронній системі України.

Таку думку висловив народний депутат від «Батьківщини», заступник Голови партії Сергій Власенко в ефірі програми «Український формат» на телеканалі NewsOne.

«48 людей загинуло, 200 поранено. Загибель однієї людини – це вже трагедія за будь-яких обставин. Чому не покарано винних? На це питання повинна відповідати держава в особі правоохоронних органів і суду», – зауважив політик.

Він висловив переконання, що «всі учасники цих трагічних подій хотіли жити в заможній безпечній країні, вони всі хотіли жити».

Політик нагадав, що тоді вся Україна була величезною ареною провокацій з боку Російської Федерації.

«Ми пам’ятаємо події в Харкові, Миколаєві, Херсоні, в Одесі. Суспільство тоді було з оголеним нервом. Тому говорити про те, що українці пішли на українців, неправильно і недоречно», – вважає Сергій Власенко.

Він також наголосив, що «зовнішній російський вплив на момент трагічних подій в Одесі був особливо відчутний, і українські спецслужби не мали здатності протидіяти цьому впливу».

«Відповіді на всі питання мали б нам надати оці «незалежні, чесні, професійні» правоохоронні органи, яких, на жаль, в країні з різних причин немає. Відсутність результатів у розслідуванні трагедії в Одесі – це вирок всій правоохоронній системі України», переконаний депутат від «Батьківщини».

Сергій Власенко також наголосив: «Я хотів би почути, що було зроблено слідством за 4 роки, які докази вони отримали, чому ці докази не лягли в матеріали кримінальних проваджень, і чому винні, хто б це не був, досі не покарані».

Читайте також: Важливими для розуміння електоральних вподобань є “ті, хто має намір голосувати і визначився” – Власенко

або Конфлікт САП і НАБУ перетворився на мильну бульбашку, розміром з Україну – Власенко

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE