Politerno > Україна і світ > Смертельною небезпекою для Порошенка є його антикорупційне переслідування, після того як він покине президентський палац – експерт

Смертельною небезпекою для Порошенка є його антикорупційне переслідування, після того як він покине президентський палац – експерт

  • 8 Травня, 2018
  • 1899 Переглядів
  • 0

Людина, яка за час свого правління на посаді президента України, ймовірно, заробила в злиденній Україні більше, ніж всі олігархи, разом узяті, натякнула в інтерв’ю наївним німцям, що вона «не любить гроші».

Він, напевно, втомився від грошей? А може, він перестав їх любити?

Отже, ми дізналися, що у олігарха-президента Порошенка виникло гостре почуття сильної відрази до величезних грошей, які його оточують в результаті створеної за роки його правління потужної елітної корупції. Він терпить жахливу корупцію, але гроші вже не любить. Це щось фрейдистське.

І чим гірше живуть українці, тим більше грошей крутиться і спокушає нашого президента. Але він бореться, намагається бути байдужим до них і «на роботу йде, як на подвиг», таємно пишаючись своєю патологічною байдужістю до величезних грошей, які в’ються навколо нього.

Він страшенно багатий, але він з презирством ставиться до грошей, які самі «йдуть йому в руки». Тому «відкинуті» ним сотні мільйонів доларів починають йому мстити.

Рейтинг президента Порошенка стрімко падає і «наздоганяє» рейтинг іншого президента Ющенка, який щиро вважав, що «українське диво» – це не потужні реформи на благо народу, а те що українці якось оберуть його на другий термін. Дива не сталося.

В Україні вже немає людей, які б повірили, що президент Порошенко не любить ні владу, ні гроші. За ці нещасні для України роки, всі ілюзії зникли, як і віра в його слова і нескінченні обіцянки.

Говорячи з німцями про гроші президент Порошенко думав про свою роздуту, за ці роки, владу. Тепер він не повторить помилки попереднього президента-невдахи Януковича і свою президентську владу нікому не віддасть, і буде захищати її за всяку ціну.

Основна теза його «хороброго» інтерв’ю німецьким журналістам: помру, але не здамся.

І справа тут не в його величезному багатстві і владолюбстві, а в смертельній небезпеці його антикорупційного переслідування, після того як він покине президентський палац на Банковій.

Читайте також: “Бірюковщина”, як президентський тренд – Небоженко

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE