Politerno > Україна і світ > Тимошенко: Росія та глобальна олігархія ведуть гібридні війни проти України (Відео)

Тимошенко: Росія та глобальна олігархія ведуть гібридні війни проти України (Відео)

  • 16 Травня, 2018
  • 1771 Переглядів
  • 0

Російська Федерація та глобальна світова олігархія за сприяння нашої слабкої влади ведуть проти України гібридні війни, мета яких – колонізація країни.

Про це лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко наголосила під час ефіру на телеканалі «NewsOne».

«Зараз в Україні ведеться гібридна війна, яку розпочав Кремль і яка йде традиційним способом: зброєю, армією, вбивствами, захопленням, окупацією території. Ми це бачимо і ми знаємо, де ворог, хто він і як з ним боротися», – нагадала вона.

На переконання лідера «Батьківщини», другу гібридну війну через державні інститути, фінансову систему та залежних керівників держави веде глобальна світова олігархія.

«Друга гібридна війна проти нас як випромінююча радіація – ми її не бачимо, не можна оцінити втрати за кількістю загиблих, але вона ведеться. Ми маємо зробити певні кроки, аби не віддати частину суверенітету в чужі недружні руки», – пояснила політик.

Юлія Тимошенко констатувала, що усі роки незалежності народ протистояв, щоб українська олігархія «не призначала президентів, прем’єрів, не розставляла своїх силовиків і потім не користалася усім цим для свого безмежного, багатомільярдного збагачення».

«Ми з цим боремося більше 20 років, а тепер у нас є зовнішні учасники цих процесів, які хочуть розставляти своїх президентів, вже мають в Україні значну частину керівників усіх рівнів, взяли у своє управління Національний банк України», – розповіла лідер партії.

Вона попередила, що «мета глобальної світової олігархії – фінансова та економічна колонізація України через уряд так званих технократів, які не відбудовують країну, а навпаки – дозволяють її споживати через різні сфери.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко вже завила, що Україна протягом останніх чотирьох років перебуває під негативним зовнішнім управлінням. На її думку, частина великих транснаціональних фінансових олігократій за сприянням корумпованого керівництва України грубо і цинічно заробляють на нашій державі.

Читайте також: Тимошенко вимагає розслідувати корупцію у “Нафтогазі” і припинити вакханалію з цінами на газ (Відео)

або Юлія Тимошенко сьогодні закликала народних депутатів України підтримати законопроект фракції «Батьківщина» №8107, який забороняє фактичну «чорну продаж» газотранспортної системи України.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE