Politerno > Тернопільщина > Богдан Юлик через скандально відоме “Реально” продовжив брудну війну з Деревляним

Богдан Юлик через скандально відоме “Реально” продовжив брудну війну з Деревляним

  • 18 Травня, 2018
  • 6138 Переглядів
  • 0

Заступник голови Тернопільської обласної ради Василь Деревляний став кісткою в горлі очільників Тернопільщини, окремих нардепів та чиновників, котрі от-от потонуть у корупційних скандалах і міжкланових розбірках.

Лише учора ми писали про брехню щодо зняття з посади голови обласної організації ВО “Батьківщина” Василя Деревляного, розповсюджену маловідомим сайтом з орбіти екс-регіонала та “сірого кардинала” Тернопільської облради Івана Бабійчук одразу після публікації Деревляним документу із зверненням колективу ДП “Тернопільський облавтодор” до Генпрокуратури, НАБУ, Міністерства інфраструктури, Державного агентства автомобільних доріг України, ПАТ “ДАК “Автомобільні дороги України” та ЗМІ щодо корупції в компанії. Як сьогодні вже більш відомий, але далеко не чесною журналістикою, сайт “Реально” продовжив справу колег по “зливному” цеху.

У своїй публікації “Реально” транслює коментар керівника ТОВ БМБУД Нестора Михайловича Колодки, який понад 10 років очолював Бережанський райавтодор. Пан Колодка розповідає про колектив БМБУДу, про те, що “райавтодор – це не приміщення і не техніка, а, в першу чергу, люди”, що підприємство БМБУД складається виключно з працівників Бережанського і Козівського райавтодорів та Деренівського асфальтобетонного заводу.

“Усі вони на державній роботі мали зарплату щонайбільше 5 тис грн”, – бідкається керівник і на той факт, що багато років галузь фінансувалася погано.

“Щоб члени нашого колективу не були змушені їздити на заробітки за кордон, ми почали шукати інвестора. Завдяки йому вдалося зберегти злагоджену команду фахівців та забезпечити їх достойною зарплатою від 10 до 12 тисяч гривень та повним соцпакетом”, – каже Колодка.

А далі, не зрозуміло з якого дива заявляє: “Тому слова Василя Деревляного про скорочення – повна брехня. Я можу документально підтвердити, що у БМБУД перейшли усі працівники вищезгаданих райавтодорів”. І наводить документи і підписи працівників.

Але ж про які слова Деревляного говорить вельмишановний пан Колодка? Адже Деревляний нічого окрім документу, у якому колектив Облавтодору згадує підприємство Колодки, не публікував. Він взагалі ніде про ТОВ БМБУД не писав. Ми спеціально перевірили сторінку головного “батьківщинця” області.

А от колектив Облавтодору у своєму зверненні до силовиків та ЗМІ пише про підприємство Колодки багато і розгорнуто. І не про людей і скорочення, а про реальні “схеми” його керівництва, спільно з обласною “дорожною” верхівкою. Наприклад, що начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Юлик Б.І. створив на довірену особу ТОВ БМБУД, домовився з директором ДП “Тернопільський облавтодор” Іваницею І.П. щодо передачі основних засобів та активних підприємств в оренду ТОВ БМБУД за зниженими цінами для подальшого виконання робіт на дорогах загального користування та отримання прибутку на умовах субпідряду з ДП “Тернопільський облавтодор”, при умові оплати за виконані роботи Службою автомобільних доріг напряму субпідряднику. Перелік підприємств та майна, що передаються в оренду колектив додає. Ще раз публікуємо документ, навколо якого розгорівся скандал:

Тож яка “краса гри” у виконанні спайки нечистих на руку чиновників і таких самих “ньюзмейкерів”!? Замість того, щоб обласному начальству дорожників дати коментарі та пояснення (а журналістам це ретранслювати), щодо конкретного документу і зазначеного демаршу працівників Облавтодору, вони через “свої” скандально відомі сайти витягують на поверхню дрібного чиновника з району і з розповідями про “людей та скорочення”, і до цього всього “примазують” Деревляного з “фейком”. А у чому “фейк” – не пояснюють.

Бо ми запитались у редакції “Реально” чого саме стосується слово “фейк”? Яка саме дія Деревляного вкладалась у це слово? Адже їхній матеріал напряму стосується нашої публікації і конкретного документу. Та зрозумілої відповіді не почули.

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE