Politerno > Тернопільщина > Захисники “Березолю” закликають активну громадськість підтримати їх у суді в понеділок

Захисники “Березолю” закликають активну громадськість підтримати їх у суді в понеділок

  • 18 Травня, 2018
  • 2615 Переглядів
  • 0

У Тернополі продовжується боротьба активістів та жителів наближених до ПК “Березіль” будинків за недопущення будівництва житлового будинку на території палацу.

Війна фірми-забудовника спільно з тернопільською владою проти громади давно переросла у судову тяганину. У понеділок у Тернопільському міськрайонному суді на Котляревського о 15:00 почнеться розгляд позову мешканців прилеглих до “Березолю” будинків щодо скасування містобудівних умов для  ПП «Еверест-Тер».

Тож активісти-захисники Палацу культури звертаються до громади Тернополя із закликом прийти та підтримати їх у цьому важливому засіданні.

Окремо “березільці” звертаються до представників ЗМІ та громадських організацій: “Не стійте осторонь, прийдіть та підтримайте нас!”.

Як повідомлялось, мешканці прилеглих до ПК “Березіль” домів виграли апеляцію у забудовника. Згідно рішення судді, земельна ділянка біля ПК “Березіль” за адресою Миру, 6 – арештована, а фірмам “Еверест-Тер” та ТОВ “АТТІКА-Т”, як і будь-яким іншим будівельним організаціям, заборонено проводити на ній будівельні роботи.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE