Politerno > Тернопільщина > Деревляного “зняли з посади” керівника обласної “Батьківщини” за те, що показав заяву колективу “Облавтодору”

Деревляного “зняли з посади” керівника обласної “Батьківщини” за те, що показав заяву колективу “Облавтодору”

  • 17 Травня, 2018
  • 5647 Переглядів
  • 0

Брудна інформаційна війна обласної влади в лиці екс-регіонала Івана Бабійчука проти партії “Батьківщина” та її обласного лідера Василя Деревляного набирає обертів.

Сьогодні головний “батьківщинець” Тернопільщини на своїй сторінці у Facebook оприлюднив документ, у якому колектив ДП “Тернопільський облавтодор” звертається до Міністерства інфраструктури, Державного агентства автомобільних доріг України, ПАТ “ДАК “Автомобільні дороги України”, Генеральної прокуратури, НАБУ, громадських організацій та засобів масової інформації із вимогою припинити злочинні, корупційні дії керівника Служби автомобільних доріг в Тернопільській області, в тандемі з директором ДП “Тернопільський облавтодор”, у рейдерському заволодінні активів ДП “Тернопільський облавтодор” і фактичному знищенні підприємства на користь пов’язаних з ними приватних підприємств. Скаржиться колектив на заборгованість по виплаті заробітної платні працівникам. Згадує і відоме на всю Тернопільщину ТОВ “Глобал Білд Інжиніринг”, наближене до нардепа від “Народного фронту” Романа Заставного, яке отримує постійні преференції щодо обслуговування доріг місцевого значення від обласної верхівки.

Даний документ Василь Деревляний прокоментував наступним чином:

“Шановні друзі. Я неодноразово звертав увагу на незадовільний стан та будівництво доріг в Тернопільській області. Пропоную до Вашої уваги лист працівників дорожніх служб області від 15.05.2018 року. Зі слів працівників: “Силові структури проводили слідчі дії в Службі автомобільних доріг Тернопільської області, декілька місяців назад, блокуючи всі виходи та входи. Але це нагадує нам швидше як фарс або цирк”.

Не встигли дописувачі поставити перші кілька “лайків” під постом Деревляного, як маловідомий інформаційний сайт ternopilon.te.ua з орбіти “сірого кардинала” або ж, як його назвали тернопільські ЗМІ “тернопільського Медведчука” Івана Бабійчука, поширив відверту брехню, про нібито проведений з’їзд партії “Батьківщина” і зняття на ньому з керівної посади обласної організації Василя Деревляного.

Як відомо, найближчий з’їзд партії “Батьківщина” запланований на червень цього року та все ж редактор “Політерно” зв’язався з центральним офісом цієї політсили і перепитав в одного з працівників офісу, чи мало місце подібне рішення з’їзду, на що отримав цікаву відповідь, що “на робочому місці не вживають алкоголь, щоб відповідати на таку дурницю”. Та все ж в партії пояснили, що згідно статуту партії, голів обласних організацій призначають та знімають обласні конференції. Якщо голова обласної організації за власним бажанням складає повноваження керівника обласної організації, то політрада партії лише призначає виконуючого обов’язки голови, а затверджує кандидатуру обласна конференція.

Коментуючи недостовірну інформацію Василь Деревляний зазначив, що проведення обласної конференції в найближчий час не заплановано. А що стосується суті питання – то обласній владі не варто очікувати, що “багатолітній вірний соратник Юлії Тимошенко під час найзапеклішої битви покине поле битви”. Також він обіцяє розібратись з теперішніми корупціонерами в обласній верхівці, які у боротьбі з ним не гребують ані брехнею, ані підкупом, ані тиском на правоохоронців, як то було під час останніх виборів до ОТГ.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE