Politerno > Тернопільщина > На дорогах Тернопільщини виявлено майже 7 тисяч недоліків – Деревляний (Відео – Документ)

На дорогах Тернопільщини виявлено майже 7 тисяч недоліків – Деревляний (Відео – Документ)

  • 24 Травня, 2018
  • 1634 Переглядів
  • 0

В 20-те чую, що мене звільняють з посади голови Тернопільської обласної  організації ВО «Батьківщина», – каже посміхаючись Василь Деревляний. Ці чутки поширюють через мої політичні заяви та переконання, про це та інше заступник голови обласної ради розповів у суспільно-політичному проекті Першого інтернет-телебачення «МедіаТОР» – «Позиція».

На Тернопільщині існують проблеми з будівництвом доріг області, – зазначив Василь Деревляний. Зокрема, за його словами, раніше служба автомобільних доріг передавала обласній адміністрації дороги місцевого значення не лише, як полотно, а зі знаками та загорожею. Після передачі на місце виїжджала комісія, якою була встановлена відсутність всіх заявлених у документах об’єктів. Тепер дороги передають тільки як полотно.

Також Василь Деревляний повідомив, що у ході обстеження на дорогах державного значення виявлено близько 7 тисяч недоліків.

“Нещодавно на голову обласної ради прийшов лист від Національної поліції, де, я хочу зацитувати “у ході обстеження на дорогах державного значення виявлено 6 тисяч 748 недоліків, у тому числі – на 179 ділянках мали місце вибоїни та ямковість 1 тисяча 298 метрів квадратних та на 743 ділянках не відповідало покриття. Також не вистарчає близько 700 знаків”,  – каже Василь Деревляний.

Під час програми політик зазначив, що вважає не доцільним злиття школи мистецтв  та ЗОШ №21, а також про анонсував цьогорічне святкування Дня незалежності  на місці Третього Надзвичайного Збору ОУН у хуторі Веснівка Козівського району.

Щоб у читачів та представників ЗМІ не виникло сумнівів у словах голови обласної “Батьківщини”, він надав копію листа-звіту департаменту патрульної поліції управління патрульної поліції в Тернопільскій області “Про експлуатаційний стан утримання автомобільних доріг державного значення в Тернопільській області”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE