Politerno > Україна і світ > “В них прикрутило розум. І зовсім викрутило совість”: Тимошенко про “бейбі-бокс” для “Нафтогазу”

“В них прикрутило розум. І зовсім викрутило совість”: Тимошенко про “бейбі-бокс” для “Нафтогазу”

  • 30 Травня, 2018
  • 2017 Переглядів
  • 0

Прем’єр Гройсман радісно повідомив, що тепер молодим родинам будуть давати “Бейбі-бокси” – подарункові пакети для новонароджених (памперси, іграшки і тд)… Дитячий бартер…

Ми повернемо повноцінні виплати по народженню дитини в еквіваленті 2,5 тисячі доларів на першу дитину, 5 тисяч доларів на другу і 10 тисяч доларів на третю і далі.

Але сьогоднішня обіцянка від уряду – такий собі “бейбі-бокс”. Справжній “бейбі-бокс” приготував собі “Нафтогаз України”. У вигляді премії власному керівництву за “історичну” перемогу в суді над російським “Газпромом” в розмірі 46 мільйонів доларів… $46 000 000!!! Більше 1 МІЛЬЯРДА ГРИВЕНЬ! Оце – бейбі-бокс!

Нагадаю, що лише офіційна зарплата керівника НАК “Нафтогаз України” Коболєва складає більше двох мільйонів гривень на місяць… Але – все мало й мало… На тлі зарплати освітня та медиків це виглядає як кощунство.

Замість того, щоб знизити непосильні і непідйомні тарифи для людей, які втридорога платять за власний газ, ці “керівники” не придумали нічого кращого, як заробити собі дурні гроші з нічого…

Вчора вони закликали народ “Прикрутити газ”, зекономити. Судячи по всьому, в них прикрутило розум. І зовсім викрутило совість… До нуля. До негативних відміток. Хай краще прикрутять свої апетити.

#прикрутиАпетит

Юлія Тимошенко

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE