Politerno > Тернопільщина > Народне віче у парку “Національного відродження” перетворилося в народний гнів (Відео – Фото)

Народне віче у парку “Національного відродження” перетворилося в народний гнів (Відео – Фото)

  • 14 Червня, 2018
  • 4806 Переглядів
  • 0

Парк Нацвідродження намагаються зухвало забудовувати різними способами: під захистом охоронної фірми, під прикриттям поліції, в нічний час доби. Активістам погрожують розправою, тортурами та навіть вбивством.

Учора на віче у парку “Національного відродження” зібралось чимало тернополян. Активісти вимагали зупинити будівництво “Вуличної академії”, яка за документами, знайденими активістами на місці будівництва, виявилась готелем із закладами громадського харчування. Про це давно говорили фахівці але влада міста продовжувала продавлювати дане питання під “спортивним соусом” для молоді через міськраду та суди.

Учора вдень працівник поліції, який супроводжував виїзд бетономішалки з парку, застосував силу до активістки.

“Поліцейський почав штовхати мене, а я не відходила від шлагбаума. Після чого він просто почав лупити мене ним в живіт. Підбіг мій друг і допоміг мені. В нього вся рука поцарапана ”, – розповідає Інна.

Протестувальниця заявляє, що працівники поліції, які приїхали на виклик поводилися зухвало.

На цей раз відповідь громадськості була більш радикальною ніж під час минулих акцій. Спершу активісти фрагментами повалили паркан, який працівники будівельного майданчику тако-сяко відновили, пізніше забарикадували усі в’їзди до об’єкту. Коли забарикадовували в’їзд, то поліцейські застосували до активістів сльозогінний газ. Та це не зупинило розгнівану громаду. Взялися за фундамент та його опалубку. Розібрати зуміли лише невелику частину, та пошкодили все, що піддавалось людській силі.

Пропонуємо відео про те, як “аномальний ураган” пронісся над парком Національного відродження:

Читайте також: Події у парку Національного Відродження показали імпотентність Сергія Надала та міської ради

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE