Politerno > Україна і світ > На Банковій відмовились повідомити, чи подали в суд на ВВС

На Банковій відмовились повідомити, чи подали в суд на ВВС

  • 20 Червня, 2018
  • 1305 Переглядів
  • 0

В АП відмовились розповісти, чи подали позов до суду на ВВС через публікацію про зустріч Петра Порошенка з Дональдом Трампом у минулому році за гроші.

Про це йдеться у відповіді АП на запит народного депутата Сергія Лещенка.

“Як зазначив Конституційний суд України у Рішенні № 5-рп від 5 березня 2003 року (справа про звернення народних депутатів України до Національного банку України), у разі надходження звернень, зміст яких не відповідає закону або виходить за межі компетенції адресата, останній не зобов’язаний задовольняти вимоги запиту або приймати пропозицію, яка містить у зверненні”, – зазначили у відповіді АП на запит Лещенка.

На основі цієї відповіді нардеп припустив, що в адміністрації президента таки не подали жодного позову.

“Сьогодні отримав відписку від глава адміністрації президента Райніна. З якої можна зробити висновок, що жодного позову Порошенко не подав. А значить, все-таки немає диму без вогню – і гроші були?”, – зауважив він.

Раніше британська телерадіокомпанія BBC повідомляла із посиланням на власні джерела, що особистий адвокат Дональда Трампа Майкл Коен отримав секретний платіж у розмірі 400 або 600 тисяч доларів за організацію першої зустрічі між Петром Порошенком та Дональдом Трампом у червні минулого року.

В адміністрації президента України Петра Порошенка назвали відвертою брехнею публікацію ВВС і погрожували судовим позовом.

Читайте також: $ 400 000, вугілля і мільярд за локомотиви. Як Порошенко купував лояльність Трампа

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE