Politerno > Україна і світ > Треба змінювати підходи до соціального забезпечення людей – Крулько

Треба змінювати підходи до соціального забезпечення людей – Крулько

  • 20 Червня, 2018
  • 1403 Переглядів
  • 0

Ветерани Афганської війни, чорнобильці та шахтарі акціями протесту під парламентом хочуть досягти справедливості, бо питання пільг не вирішується роками і виплати щоразу зменшуються.

На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час прямого ефіру на телеканалі «ZIK».

«Нинішня влада взяла курс на те, щоб зняти всі можливі пільги з різних категорій людей. Тому я вважаю, що ті ветерани, чорнобильці та шахтарі, які  були під Радою, мали достатньо справедливі вимоги. Ті мінімальні речі, які вони отримували від держави та які державою були гарантовані, в один прекрасний день, одним помахом руки у них просто відібрали», – зазначив він.

Політик зауважив, що це відбувається тоді, коли купівельна спроможність людей падає.

«За ті мінімальні пенсії і доплати, які сьогодні отримують ветерани, шахтарі та інші пільгові категорії людей, вони не можуть прожити бодай місяць», – додав народний депутат.

Іван Крулько  висловив сподівання, що вимоги мітингувальників почують і влада прийме відповідні рішення.  Водночас він спрогнозував, що це не відбудеться швидко, навіть після заяви першого віце-спікера парламенту  про готовність співпрацювати з мітингувальниками.

«Я впевнений, що це було зроблено, щоб випустити пару, щось пообіцяти, тільки б не було штурму парламенту. Треба докорінно змінювати підходи до того, як у нас в Україні здійснюється соціальне забезпечення людей і забезпечується їх купівельна спроможність», – пояснив заступник Голови партії та додав, що це питання має йти у комплексі зі зміною принципів і підходів в управлінні країною.

«Юлія Тимошенко якраз запропонувала новий курс, який міняє підходи до того, як країна має жити», – нагадав політик.

Читайте також: Юлія Тимошенко запропонувала країні дорогу вперед (аналітичні нотатки за форумом Нового курсу)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE