Politerno > Україна і світ > “Укрзалізниця” дере три шкури за проїзд у задушливих клітках, – пасажири

“Укрзалізниця” дере три шкури за проїзд у задушливих клітках, – пасажири

  • 22 Червня, 2018
  • 1909 Переглядів
  • 0

Відсутність кондиціонерів, задушливий запах хлорки та брудні вікна – українці в соцмережах обмінюються враженнями від подорожей «Укрзалізницею» у спекотні літні дні. Пасажири в шоці від цін на проїзд у вагонах, які більше нагадують задушливі клітки в зоопарку.

Про це пише Україна молода.

Один з пасажирів наголошує, що висока вартість квитка ніяк не позначилася на якості обслуговування.

Доїхати з Херсона до Києва в купейному вагоні поїзда №298 коштує понад 300 гривень в один бік, однак далеко не всі люди прибувають до столиці у нормальному стані.

«Одразу кільком пасажирам у 12-му та 13-му вагонах знадобилася медична допомога через те, що не працювала система вентиляції. Вночі практично ніхто не спав – пасажири були змушені стояти біля відкритих вікон, а вагітній жінці й зовсім стало зле, однак провідники не змогли надати їй необхідну медичну допомогу. До кінця поїздки лікар так і не з’явився. У цих вагонах їде багато маленьких дітей, спекотно, вони всю дорогу плачуть», – повідомив пасажир Валерій Гурковський.

Якщо з подібними жахами стикаються пасажири купейних вагонів, то що вже казати про плацкарт, де ситуація у рази гірша. До літньої спеки необхідно додати задушливий запах хлорки з туалету та цілковиту антисанітарію всередині вагона.

У такій «клітці для пасажирів» легко підхопити будь-яку інфекцію або вірусне захворювання. Особливу огиду викликають брудні, майже чорні від кіптяви вікна, які не миє ніхто й ніколи.

Сумні відгуки про поїздки поїздом «Київ–Херсон» вже не перший рік стають надбанням соціальних мереж, люди обурені, однак жодних змін не відбувається, окрім підвищення ціни за проїзд.

Читати також: СБУ: “Укрзалізниця” регулярно купувала браковані запасні частини (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE