Politerno > Тернопільщина > Комусь дуже кортить аби Деревляний позбувся посади очільника обласної “Батьківщини”

Комусь дуже кортить аби Деревляний позбувся посади очільника обласної “Батьківщини”

  • 26 Червня, 2018
  • 2985 Переглядів
  • 0

Не деяких тернопільських нечистоплотних інформаційних ресурсах знову з’явилась інформація про нібито зняття Василя Деревляного з посади голови Тернопільської обласної організації ВО “Батьківщина”.

Важко зрозуміти на що розраховують автори фейку, але факт залишається фактом – брехня шириться у тернопільському Фейсбуку.

Василь Деревляний не забарився з відповіддю. Перебуваючи у відрядженні в Києві, на свої сторінці у мережі він написав наступне:

Доброго дня! Шановні однопартійці та друзі.

В місцевих ЗМІ знову появилася замовна та платна інформація, що Деревляний уже не керує Тернопільською обласною організацією Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

Хочу твердо і переконливо заявити, що я в політиці 29 років (з 1989 року), з яких 17 років (з 2001 року) – член партії «Батьківщина», а з 2002 року (16 років) – голова Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» і вище керівництво партії це цінує.

Я очолював, очолюю і буду очолювати Тернопільську обласну партійну організацією до перемоги Юлії Тимошенко на президентських виборах, а пристосуванцям та інтриганам не місце в нашій команді.

Тільки разом ми, члени партії Батьківщина та чесні, порядні, розумні, принципові жителі Тернопільщини, дамо рішучий бій режиму Порошенка, який нищить та розграбовує українську націю. Запрошуємо всіх справжніх патріотів України долучитися до цієї боротьби, підтримавши Юлію Тимошенко на виборах президента України. 

В даний час я в Києві, у відрядженні, і у мене все добре. До роботи! Тільки разом, об’єднавшись, ми можемо перемогти і стати повноправними господарями на своїй землі. За нами правда і ми переможемо. Для мене честь нації, партії та лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко – понад усе!

Читайте також: Деревляного “зняли з посади” керівника обласної “Батьківщини” за те, що показав заяву колективу “Облавтодору”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE