Politerno > Україна і світ > Шкільний скандал. Ляшко нарядив дітей в футболки своєї партії

Шкільний скандал. Ляшко нарядив дітей в футболки своєї партії

  • 26 Червня, 2018
  • 1655 Переглядів
  • 0

Лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко в черговий раз осоромився. Не встигли ще стихнути пристрасті навколо його весілля, на якому наречена була в червоній сукні і забутися інцидент про те, як головний радикал лузав насіння і кидав лушпиння на підлогу стадіону – виник новий скандал з його участю. 

Зараз 45-річний Ляшко проводить бурхливу діяльність: їздить по регіонах, працює з виборцями і всіляко звітує про це в соціальних мережах. Так, днями він виклав у себе на сторінці в соцмережі Facebook знімок з Сновської дитячо-юнацької спортивної школи, що на Чернігівщині. У підписі Олег Валерійович звітує, що “ми (“Радикальна партія” – прим.ред.) допомогли відремонтувати будівлю, роздягальні і встановити новий спортивний майданчик”. 

І так, все це похвально і добре, якби не одна деталь, яка стривожила громадськість і підписників пана Ляшка: на знімку школярі в партійних футболках РП вишикувані в шеренги.

Крім того, фотографію радикал зробив в освітньому закладі (порушення закону про агітацію), тому ситуацією зацікавилися в міністерстві освіти. Але конкретного коментаря звідти ще не було.

Користувачі мережі відразу ж відреагували на фотографію гострими коментарями: “Бл*ха, політична агітація в навчальних закладах (а тим більше в школі) заборонена”, “Як учителя прокоментують цю маячню з перевдяганнями. Я не уявляю, як я б відреагувала, якби хтось із політиків одягнув футболку зі своєю символікою на мою дитину”, “хто дозволив одягнути дітей в це позорище?”.

Як розповів журналістам ТСН Євген Мудрицький, директор цієї спортивної школи, вони таку акцію не планували: “Вийшло не так, як хтось планував або не планував. Я не знаю, в усякому разі, ми не планували”.

Сновський міський голова вже взяв пояснювальну записку від директора школи – той стверджує, що коли зайшов в спортзал, діти вже стояли в футболках. “Які мої дії? Зривати їх я не можу”, – каже чоловік. 

Ляшко в школі пригощав дітей малиною, фото: facebook.com

Як виявилося, офіційний захід за участю депутатів організовувала не освітня установа, а партійний осередок. Крім Ляшка, приїхали нардепи з інших партій – вони повинні були відкривати нову футбольну площадку. 

“Очевидно, або помічники депутатів, або батьки це ініціювали. Їм запропонували футболки в подарунок”, – вважає Євген Мудрицький. Він сам є членом іншої партії, за яку ніколи в школі не агітував, а міський голова взагалі безпартійний. 

Відзначимо, що регіональні сайти Чернігівщини рясніють новинами-подяками особисто Ляшку і депутатам від його партії, які привітали випускників області. 

“Мова про голову фракції “Радикальної партії” у Верховній Раді Олега Ляшка, наших земляків-нардепів – Василя Амельченка і Олега Купрієнка та керівника Чернігівського обласного відділення РПЛ, депутата Чернігівської обласної ради Олега Авер’янова”, – значиться в нотатках.

 

Читайте також: Мати Ляшка задекларувала квартиру за кілька мільйонів – “Наші гроші” (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE