Politerno > Тернопільщина > Як поліція разом з “тітушками” незаконну забудову у парку Нацвідродження захищали – дайджест (Відео – Фото)

Як поліція разом з “тітушками” незаконну забудову у парку Нацвідродження захищали – дайджест (Відео – Фото)

  • 18 Липня, 2018
  • 8809 Переглядів
  • 0

Поліція і “тітушки” спільно охороняють незаконну забудову – фото Вікторії Степанової

Учора, 17 липня, у парку Національного Відродження відбулось анонсоване віче “Врятуй парк!”. На цей раз нову огорожу, як і сам об’єкт, у Тернопіль завезли охороняти молодиків спортивної зовнішності, котрих в народі ще називають – “тітушки”.

Звичайно жодні події за участю цих горезвісних персонажів не відбуваються без провокацій, бійок, та втручання поліції. Тільки от за українською традицією, захищати поліція на такі заходи приїздить не громаду, а саме цих, підготовлених і доставлених замовниками для охорони незаконних об’єктів, спортсменів. Вчора поліції у цьому допомагали навіть спецпризначенці батальйону “Тернопіль”.

Зазначимо, що позавчора у парку Нацвідродження відновили будівельні роботи так званої “вуличної академії”, а тому близько 30 молодих хлопців спортивної статури були завезені задля захисту скандальної забудови. Подейкують, послуги рядових бійців вартують 700-800 грн, організатори ж отримують на порядок більше.

Пропонуємо читачам підбірку відео-постів та коментарів відомих тернопільських активістів, постійних свідків того беззаконня, котре розвів у Тернополі і покриває міський голова Сергій Надал. Адже кожний пересічний городянин розуміє, що усього цього без опікунства, а часто і замовлення влади міста відбуватись просто не може.

Окреме місце у цих процесах займає поліція та її керівництво. Але у їх діях в найближчий час буде розбиратись їхнє київське керівництво і ми будемо за цим уважно слідкувати. Дарма хтось розраховує, що все те, що ви побачите на відео і фото залишиться без наслідків.

Зауважимо, що події відбуваються у Тернополі, на Західній Україні, і згадаймо, що саме наш регіон був основою і рушійною силою Революції Гідності 4 роки назад. З іншої сторони, дивуватись не має чому – події під міськрадою з недопуском на робоче місце за допомогою все тих же “тітушок” депутатів екс-свободівців, давно усім нам засвідчили манеру та засоби управління містом одним з найрейтинговіших міських голів України Сергієм Надалом та вже, по суті, керованою ним партією “Свобода”.

Іван Ковалик: 

Олег Синовець:

Богдан Кіндій: 

Люди перекривають дорогу:

Юлія Мамчак:

Вікторія Степанова:

Іван Сороколіт: 

Читайте також: Події у парку Національного Відродження показали імпотентність Сергія Надала та міської ради

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE