Politerno > Україна і світ > Співвласник мережі заправок ОККО розповів, як його офіси кошмарить СБУ

Співвласник мережі заправок ОККО розповів, як його офіси кошмарить СБУ

  • 22 Серпня, 2018
  • 2228 Переглядів
  • 0

Бенефіціар концерну Галнафтогаз (мережа АЗС під брендом ОККО) Віталій Антонов підтвердив обшуки СБУ в офісах компанії у Львові та Києві. 

Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на його сторінці в Facebook.

Пізніше, на прес-конференції, він повідомив, що бренд не працює на території Донецької та Луганської області і не співпрацює з сепаратистами ЛНР і ДНР. Саме це стало причиною обшуків в концерні. Про це передає  Liga.Net .

Також він зазначив, що заправки ОККО, які залишилися в анексованому Криму були передані в оренду і зараз “Галнафтогаз” ними не керує.

“Вчора і сьогодні вранці майже добу СБУ блокує наші офіси у Львові та Києві на предмет пошуку доказів нашої роботи на окупованих територіях. Можливо така ідея прориватися на підприємства виникає у силовиків через просування наших “проривних ідей”, як маркетингової стратегії. Але кошмарити ОККО і подібні системні компанії з надуманих причин надзвичайно погана ідея”, – зазначив він.

Раніше джерела повідомили, що співробітники СБУ провели обшуки в двох офісах “Галнафтогазу” з виїмкою документів і техніки. Повідомлялося, що концерн підозрюють у фінансуванні тероризму.

У 2017 році з’явилася інформація, що мережа АЗС “ОККО” продовжує працювати в анексованому Криму. Згідно з опублікованою інформацією засновника Агентства журналістських розслідувань “Резонанс” Костянтина Більцана, на території півострова АЗС брала до оплати російські рублі.

Як він зазначив, на цих заправках діяли картки лояльності мережі, видані на материковій Україні. У концерні тоді заявили, що автозаправні комплекси ОККО в Криму були передані в оренду, проте право використання бренду орендаря не надавалося.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE