Politerno > Тернопільщина > Патріотичні громадські організації Тернопільщини долучились до ультиматуму ГПУ (Відео – Фото)

Патріотичні громадські організації Тернопільщини долучились до ультиматуму ГПУ (Відео – Фото)

  • 17 Вересня, 2018
  • 1667 Переглядів
  • 0

Фото Kateryna Boyko

Сьогодні, 17 вересня, під прокуратурою та обласним управлінням поліції Тернопільською обласною спілкою учасників АТО спільно з всіма патріотичними громадськими організаціями, ветеранами АТО проведено акцію протесту проти свавілля прокуратури та поліції по відношенню до ветеранів АТО та Добровольців.

Пропонуємо увазі читачів звернення ветеранів АТО Тернопілля до силових структур із вимогою припинити свавілля та репресії проти учасників АТО:

Ветерани АТО та активісти висунули ультиматум Генеральній прокуратурі, щоб до суботи було звільнено заступника генерального прокурора Євген Єніна, який підписував протокол про видачу ФСБ добровольця, захисника України Тимура Тумгоєва.

Як заявив командир Добровольчого батальйону Андрій Червень у Києві під час акції, якщо вимоги не будуть виконані і Єніна не звільнять, то на неділю ветерани скликатимуть у Київі добровольчу армію і активістів з усієї України, щоб відправити у відставку вже самого генпрокурора Юрія Луценка. За словами Червня, згодом будуть висунуті додаткові вимоги.

За словами добровольця Тараса Коновальця, Єнін – пішка, виконавець, а головні ув історії з видачею ФСБ добровольця Юрій Луценко, Голова СБУ Грицак і Гарант Конституції Порошенко.

“Цей паршивий злочинний синдикат зрадників України, які на догоду ФСБ здадуть кого завгодно, хоч чеченця, хоч українця, їм всеодно, всі вони для них – вороги! А для їхнього стратегічного партнера Росії – друзі”, – кажуть учасники акції.

Стріми Rocksolyana Khmara

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE