Politerno > Україна і світ > Ситник натякає, що його рекламу в столичному метро замовив Березенко

Ситник натякає, що його рекламу в столичному метро замовив Березенко

  • 3 Жовтня, 2018
  • 1230 Переглядів
  • 0

Директор НАБУ Артем Ситник натякнув, що рекламу в столичному метрополітені з його зображенням замовив заступник голови фракції “БПП” у ВР народний депутат Сергій Березенко.

Про це Ситник заявив 3 жовтня під час засідання Комітету з питань запобігання і протидії корупції ВР.

За словами Ситника, причиною цього стала скерована до НАБУ підозра стосовно першого заступника голови СБУ Павла Демчини.

“Нещодавно, в рамках кримінального провадження за заявою журналіста Дмитра Гнапа, який видав переписку пана (депутата-втікача Олександра – ред.) Онищенка з окремими народними депутатами. В рамках цього провадження були викликані на допит деякі депутати, в тому числі нардеп Березенко, який відповідає за зовнішню рекламу. Мабуть, я єдиний чиновник, який був так прорекламований безкоштовно”, – заявив Ситник.

Директор НАБУ додав, що вважає акції, які, за словами Ситника, організовував під відомством Павло Демчина, “надзвичайно брудними”.

“Вважаю такі кроки Демчини надзвичайно брудними. Все ж таки захищатися потрібно в більш цивілізований спосіб, а не шляхом зібранням тітушок або людей, які навіть не знають, що таке НАБУ і чому вони там стоять”, – сказав він.

За його словами, з людьми, які стояли під відомством, замовники цинічно розраховувалися на місці.

Ситник заявив, що причина навіть не у справі Демчини, а у справі міграційної служби. Зокрема, щодо видачі посвідок іноземним громадянам.

Так, рік тому операція зірвалася через розголошення в СБУ.

“Від НАБУ можу сказати, що поки я його очолюю, ці проплачені акції, ці зовнішні реклами, не будуть тормозом для розслідувань”, – сказав він.

Як повідомлялося, зранку 1 жовтня на сітілайтах столичного метрополітену розмістили зображення Ситника з написом: “Я викрию топ-корупціонерів”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE