Politerno > Тернопільщина > “Вільні Люди” під Тернопільською ОДА закликатимуть політиків бойкотувати рупори Кремля

“Вільні Люди” під Тернопільською ОДА закликатимуть політиків бойкотувати рупори Кремля

  • 3 Жовтня, 2018
  • 1664 Переглядів
  • 0
В четвер, 4 жовтня, о 9:00 активісти прийдуть під стіни Тернопільської облдержадміністрації з просвітницькою акцією. «Вільні Люди Тернопіль» нагадають очільникам області, народним депутатам від Тернопільщини та представникам різних політичних партій про ключових осіб реваншу російських сил в Україні, а також закличуть не співпрацювати з «рупорами Кремля» – телеканалами «112», «NewsOne».

Нагадаємо, що подібна акція відбудеться також у Києві. Активісти прийдуть під стіни Верховної Ради з вимогою до народних депутатів захистити український інформаційний простір від російської агресії та підтримати Постанову за припинення антиукраїнської діяльності телеканалів 112 та NewsOne.

Сьогодні в Україні працює ряд ЗМІ, які є рупорами російської пропаганди. Три проросійські канали зняли маски і чітко показали своїх власників – за «112» стоїть кум Путіна Медведчук, за «NewsOne» – член команди Януковича – Портнов, за “Інтером” – олігарх Фірташ.

Закликаємо народних депутатів від Тернопільщини, представників центральних органів влади і місцевого самоврядування, інститутів громадянського суспільства та інших бойкотувати діяльність “рупорів Кремля”:
– Не давати коментарів.
– Не відвідувати телеефіри.
– Не спілкуватися з пропагандистами (журналістами).

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE