Politerno > Україна і світ > Притягнемо до відповідальності кожного, хто вкрав хоча б одну державну гривню – Тимошенко

Притягнемо до відповідальності кожного, хто вкрав хоча б одну державну гривню – Тимошенко

  • 12 Жовтня, 2018
  • 2351 Переглядів
  • 0

Відповідатимуть всі, хто грабував країну.

Про це Юлія Тимошенко заявила під час прес-конференції у Дніпрі.

«Відповідальність із тих, хто корумпував країну, хто принижував і грабував цю країну, ніхто не знімає. І мені закинути, що я не наведу порядок і не забезпечу відповідальність кожного, хто хоч одну гривню взяв в країни, не можна», – наголосила лідер «Батьківщини».

На думку Юлії Тимошенко, ті, хто називає себе демократами та європейцями, сьогодні демонструють вищий рівень корупції та цинічного ставлення до людей, аніж деякі «колишні».

«Я не можу пробачити сьогоднішньому президенту те, що він у розпал війни, в розпал агресії, він, «демократ», «європеєць», продовжує вести бізнес в країні-агресорі, продовжує платити гроші в бюджет РФ, продає свої липецькі цукерки на окупованих і анексованих територіях Криму. Це демократи і європейці? Ні, це єврозлодії. І вони мусять відповідати за те, що принижують слово «європейськість» і наші прагнення стати частиною європейської цивілізації», – обурилася Юлія Тимошенко.

Лідер «Батьківщини» нагадала, що саме вона в часи прем’єрства повертала державі «Криворіжсталь», яка «на долях належала всій мафії», шельф Чорного моря, а також припиняла корупційні оборудки на кордоні та виводила енергетику з корупційного кола.

«І результати були дуже вагомі. Я і надалі буду продовжувати це робити», – додала Юлія Тимошенко.

Також Юлія Тимошенко на прес-конференції у Дніпрі повідомила, що кожен охочий з 19 жовтня зможе внести пропозиції до Нового економічного курсу. Всенародне обговорення Нового економічного курсу на спеціально створеній інтернет-платформі розпочнеться 19 жовтня.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE