Politerno > Україна і світ > ”Шерше ля фам”, чи все ж ”шерше ль ом”? – Крулько

”Шерше ля фам”, чи все ж ”шерше ль ом”? – Крулько

  • 2 Листопада, 2018
  • 1328 Переглядів
  • 0

Учора відбувся черговий інформаційний вкид особисто від Порошенка про те, як йому важко, бо він ніби-то змушений повертати уявні борги Юлії Тимошенко. Коментуючи причини неадекватного підвищення ціни на газ, президент французькою порадив “шукати жінку”, яка у 2008-му була прем’єр-міністром і підписала угоду з МВФ.

Тільки от Петро Порошенко упустив те, що прем’єр-міністр Юлія Тимошенко взяла кредит МВФ у час світової економічної кризи всього під 3% (!) на три роки. І він був повністю погашений у 2012 році, як це й передбачалось угодою.

І у 2008 році Петро Порошенко на посаді голови Ради Нацбанку, а пізніше й на посаді міністра закордонних справ вітав це, а зараз розповідає про “шерше ля фам”. Цікаво, коли він був щирий – тоді, чи зараз?

Адже усі борги, які хочуть “повісити” на Тимошенко зараз – це борги, які набрав Порошенко за час свого президентства. При цьому ще й були випущені євробонди під нереальні 9,5%, яких жодна країна світу не випускає, щоб залучити кошти.

Читайте також: Новий президентський рейтинг: Тимошенко лідирує, Порошенко слідом за Зеленським

Мене, чесно кажучи, вже дістала брехня і маніпуляція від Порошенка та його свити. І те, як вони намагаються спихнути свою непрофесійність і нездатність керувати країною на Юлію Тимошенко. Як це, до речі, робили всі попередні президенти.

І ще одне. Сьогодні Кремль оприлюднив санкційний список. Так от у ньому є Юлія Тимошенко і значна частина команди “Батьківщини”. Але немає Порошенка, його бізнес-партнерів, у тому числі із БПП. А також його компаній. Ні Рошена, ні Ленінської кузні, ні Богдана, деякі з яких платили і платять податки в бюджет країни-агресора.

Так само, як в українському санкційному списку немає спонсорів “кремлівського режиму”, хоч вони є у санкційних списках США і ЄС, а Порошенко обіцяв “дзеркальні санкції”.

Випадково? Не думаю!

Сьогодні розставлені всі крапки над “і”. І той міф, який так старанно вибудовувала Банкова, рухнув.

Думаю, попередні факти красномовніші. Хто і чий бізнес захищає і чому? І хто справжня “рука Кремля”? Схоже, що тут “шерше ль ом”, а не “шерше ля фам”?

Тому шукайте жінку, але не там, де каже Петро Порошенко, а у виборчому бюлетені на президентських виборах.

Іван Крулько, народний депутат України

Читайте також: Українці готові провести у Верховну Раду 6 партій

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE