Politerno > Україна і світ > Коломойський: Порошенко – самий підходящий для Росії кандидат в президенти України (Відео)

Коломойський: Порошенко – самий підходящий для Росії кандидат в президенти України (Відео)

  • 22 Грудня, 2018
  • 1671 Переглядів
  • 0

Український олігарх Ігор Коломойський вважає, що нинішній президент Петро Порошенко – вигідний для Росії кандидат в президенти.

Про це він заявив в інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону.

«Я думаю, що Порошенко їм не чужа людина. Я вважаю, що для них Порошенко – це найкращий варіант. Тому що, якщо буде Порошенко, конфлікт ніколи не закінчиться. А Путіну невигідно закінчення війни на Донбасі», – пояснив Коломойський.

Він додав, що завершення війни на Донбасі призведе до питань по Криму.

«Навіщо починався Донбас? Щоб зняти питання Криму», – вказав олігарх.

 

Коментуючи взаємини Путіна і Порошенка, Коломойський сказав, що відносини між ними «публічно – погані, а так, по-моєму, непогані».

«У них сполучна ланка є – Медведчук. Ну все, цього достатньо. Медведчук – це сполучна ланка між Путіним і Порошенком», – уклав він.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко заявив на прес-конференції 16 грудня у Києві, що президент Росії Володимир Путін не хоче з ним спілкуватися, “бо не має, що сказати”. Також на питання про те, якою наразі  є роль лідера ГО “Український вибір” Віктора Медведчука у звільненні полонених, Порошенко заявив: “Ми всі все розуміємо. Де-факто Медведчук є представником Путіна на цих переговорах”.

Сам Віктор Медведчук в інтерв’ю Deutsche Welle заявив, що на переговорах з Володимиром Путіним обговорює ті питання, про які його попросив президент України Петро Порошенко.

Читайте також: У парламенті Британії закликали уряд дослідити зв’язки Порошенка з Медведчуком

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE